Merhabalar @ArdaTuranizmo nickli kullanıcıdan PS Plus Ps5 Pri hakkı olarak bir hesap aldım (tüm mesajlar mevcut) , aradan yaklaşık 20 gün geçtikten sonra PS Plus ücretlerine zam geldi ve bu uyanık arkadaş 'Kardeşlik' konusunda hesabı daha pahalı satmak için benim hakkımda dahil olmak üzere benim iznim olmamasına rağmen hesabı satışa koydu.Sadece benim hakkımı bile (15 Ağustosta 200 liraya sattığı) bugun 600 liradan satışa koyan bu uyanık arkadaş ile alışveriş yaparken tekrar düşünmenizi öneririm.Tüm yazışmalar aşağıdaki gibidir.
Bu arkadaş ile forum yöneticilerinden gerekli işlemleri yapmalarını rica ederim.Kardeşlik konusunda şuan ilanını bulamıyorum ya kendisi ya da ben şikayet ettikten sonra yöneticiler kaldırmış.Eski konusu aşağıdaki gibi 200 liraya satıyordu bu hakkı bugun 600 liraya koydu ve utanmadan bana açık açık yazdı watsaptan.
PS4 Kardeşlik Sorunsuz Alışverişlerim : MB-DH , Evrekas , hyoid , burakcan42 , burkibey , valentine71 , Nicolae , tayo3327 , SayginDogan , bynuterx , Y@KI$IKLII , redd06 , atakandurden , afrobadd , Unorthodox , mmorg4 , Safaklk , Saint BigJon , KAKÁ , eyupgucluer , alipala35 , akinkeskin55 , karasan , BLacKeLDiaBLo , assassinjoy |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 144
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 877 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 155 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun