Tecil bittikten sonra yüksek lisans hakkında
Arkadaşlar merhaba, bu konu hakkında daha önce şubeye de gittim fakat tam olarak emin olamadım terimlerden dolayı. Ben yaklaşık 3.5 aydır eğitim için vizemin çıkmasını bekliyorum ilk kez yüksek lisans derecesinde 1 yıllık eğitim almak için fakat tecilim de 24 şubat 2024 tarihinde sona eriyor. Bu durumda mesela Nisan ayında başlayan bir yüksek lisans programına kaydolmak için başvuru yaptığımda vizeye sunduğum belgede senin askerliğin var gibi bir durumla karşılaşır mıyım, ekstra yapmam gereken bir şey var mıdır? Bunun dışında bedelli hakkımı hangi tarihe kadar kullanma hakkına sahibim merak ediyorum. Sırf bu yüzden tecil hakkım bittikten sonra nisan veya eylülde başlayacak programlara kayıt yapamam diye düşünüyordum. Bu konuda bilginiz varsa cevaplayabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
iPhone 8 Plus'tan 11 veya 12'ye geçilir mi?
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi, 2.5-3 senedir 8 Plus kullanmaktayım, bataryası 83 seviyesine geldi pek tatmin etmiyor. Şarj dışında performanstan çok çok memnunum aslında, ekran boyutundan da öyle fakat bu aralar 11 veyahut bir çılgınlık yapıp 12 alsam mı diye düşünmüyor değilim. 11'i bir miktar daha rahat, 12'yi ise biraz zorlayarak bütçemi alabilirim. Ne tavsiye edersiniz, bataryayı yenileyip devam mi etmeliyim, 13'ü mü beklemeliyim ya da, mantıklı gelmiyor değil.
|
Macbook Pro sinir eden sorun
|
iPhone SE'den Xiaomi'ye geçmek?
|
8 - 8 Plus ve X arasındaki kararsızlık...
|
Xiaomi Mi8'in kutusu ve özellikleri
|
iPhone'dan Xiaomi'ye geçiş...
|
Pasaport Karmaşası :(
|
Meslek: Öğrenci
Referanslarım :Arch enemy sahne önü bilet (swamphell) |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.228
İkinci El Bölümü Mesajları: 61
Konularının görüntülenme sayısı: 19.724 (Bu ay: 264)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 288 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar