Arkadaşlar merhabalar. Series x kontrolcüsüne sahibim fakat pcye bluetooth ile bir türlü bağlayamadım . One s kontrolcüsünü sorunsuz kullandığım 4.0 usb bluetooth adaptörü bu kolu görmüyor. Kontrolcü bluetooth listesinde de çıkmıyor. İnternetteki her yöntemi denedim. Gamepad sürücüsü, windows, bluetooth sürücüsü herşey güncel. Android telefona bluetooth üzerinden sıkıntısız bir şekilde bağlanıyor. USB kablosu ile de sorunsuz kullanabiliyorum.
Kablonet Youtube Video Açılma Hızı Sorunu
Arkadaşlar birkaç senedir Kablonet kullanıyorum. Ancak son bir-bir buçuk aydır Youtube'da video izlemek için videoya tıkladığım zaman videonun açılması 40-50 saniye kadar sürüyor. İlk başta sorun tarayıcıda diye düşündüm tarayıcı değiştirdim yine aynı problem devam etti. Sorun bilgisayarda diye düşündüm ancak televizyon ve telefondan modeme bağlandığımda da aynı sorun. Modem ayarlarından DNS değiştiriyorum 1-2 saat düzeliyor sonra yine aynı duruma geliyor. Eski DNS'e dönünce bile düzeliyor sonra yine aynı hale geliyor. Düzelmesi için sürekli DNS değiştirmem gerekiyor bu da sürekli modeme reset attığı için bir yerden sonra sinir bozucu olmaya başladı. 5-6 tane DNS değiştirdim yine bir süre sonra aynı hale geliyor. Reklam engelleyicileri kapattığım zaman da problem devam ediyor. Yalnızca Youtube'da bu problemi yaşıyorum. Hız olarak bir sıkıntım yok. Diğer siteler sorunsuz bir şekilde açılıyor. Bu problemi kalıcı bir şekilde nasıl çözebilirim?
Uygulamaların Orjinal İkonlarını Bulabileceğim İcon Pack
|
|
Autocad ve Solidworks İçin Sistem Tavsiyesi
|
Arkadaşlar Ucuz Tarife Teklifiniz Var Mı?
|
3G'Yİ AKTİF ETTİĞİM ZAMAN HAT GİDİYOR
|
Fm 2015 2015-2016 Sezonundan Başlamak Mümkün mü?
|
cross platform oyun tavsiyesi
|
Ankara'da iftar için mekan önerisi
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.703
İkinci El Bölümü Mesajları: 113
Konularının görüntülenme sayısı: 14.727 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 221 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar