Yakın akrabama bakıyorum. Genel olarak ev kullanımı film izleme amaçlı, bir de phptpshop için kullanılacak. İkisi de benzer fiyat aralığında. Öne çıkan özellikleri; Asus'un işlemcisi 12. nesil, HDD 512 SSD. Acer'in ekran IPS.
Kıyaslaması da aşağıda;
Bende de Acer'ın benzer bir modeli var me memnunum ama Asus'un işlemcisi ve SSD kapasitesi aklımı çeldi. Eksi yönü ekran IPS mi emin olamadım ama sanırım değil. Sizin tercihiniz ne olurdu?
Üretici linklerini de ekleyeyim;
Oğlum istediğinden dolayı başlangıç seviyesi ama biraz da kaliteli bir drone bakınıyorum. Araştırmalarımda Tello Boost Combo'yu buldum. Bu modeli bilenlerden yorum rica ederim. Bir de alternatif başka marka model var mıdır?
|
Merhaba,
İşaretli yere tıklayınca indirilen veriler nereye kaydediliyor?
Cihaz S10 plus, Android 12
LG Sounbar Pıt-Çıt Patlama Cızırtı Sesi
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 20 aydır kullandığım LG SK8 soundbar son bir haftadır patlama ("pıt, çıt" ) şeklinde cızırtı yapmaya başladı. Ortalama dakikada 1 oluyor. Bazen peş peşe "pıt, çıt" şeklinde ses geliyor.
Sistem şu şekilde;
Digiturk, PS4 HDMI kablo ile TV'ye bağlı. Soundbar ile TV arasında optik kablo bağlantısı var. Optik kabloyu çıkarıp taktım. Elektriği komple kapatıp bir süre bekledim. Malesef çözüm olmadı.
Henüz TV'den mi yoksa Soundbar'dan mı kaynaklanıyor çözemedim. TV'ye bağlı her iki kaynakta da bu sorun oluyor.
Bu sorunla karşılaşan oldu mu?
İst. Anadolu Yakası'nda DS4 Tamiri?
Merhaba arkadaşlar,
DS4 tamiri için Anadolu yakasında bir yer tavsiye eder misiniz? Kadıköy taraflarında muhtemelen vardır bir yerler ancak daha önce bir deneyimim olmadığından sormak ve referans almak istedim.
Yazıcıoğlu'na körlemesine gitmek yerine referanslı veya varsa daha önce deneyimlenen bir yer ona gitmek isterim.
Yeni iPad'in Ekranı İçindeki Toz
Arkadaşlar merhaba,
Cihaz (8. nesil 10.2 iPad) elime 4-5 gün önce geçti. Sipariş ettiğim ekran koruyucu camı montaj ederken ana ekran tuşuna yakın, kasa ile cam arasında kalan yerde ekran içinde 1-2 mm boyutunda ince bir tüy parçası olduğunu fark ettim. Ekran çiziği veya ekran üstündeki bir tüy veya toz değil. Direk ekranın içinde.
Sizce ne yapmalıyım? Cihazı Apple online mağazadan sipariş etmiştim. Apple Store'a götürüp göstersem mi? Zamanla ekranın içinde hareket edecek bes belli.
Montaj aşamasında mı oraya girmiş anlamadım. Çakma Çin tableti değil sonuçta. Bu şekilde olmamalıydı diye düşünüyorum
PS4 Dinlenme Modu Fan Sorunu
|
Bu Hangi Program?
Bu Hangi Programdır?
Meslek: Mühendis
İlgi Alanları: Su bu vesaire
Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ... PSN: RuNYa53 |
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.551
İkinci El Bölümü Mesajları: 589
Konularının görüntülenme sayısı: 46.902 (Bu ay: 839)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 648 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun