15 ocak ve sonrası sibirya atağı gelebilir
Detaylı araştırmalarım sonucu 15 ocaktan itibaren ani stratosfer ısınmasına bağlı olarak kutuplarda oluşan ayrılma sonucu doğu avrupadan, avrasyaya doğru kayan bir polar vortex görünüyor son yılların en güçlü sibirya ayısı tepemize çökme ihtimali çok yüksek, tabi yinede en iyisini bilen Allahtır, ama ocak 15 ten sonra 2012 kışını aratmayacak bir sistem bekliyorum bu kuraklık sorunu Allahın izniyle bitecek bol bol kar yağışı alacağız durum öyle gösteriyor sıcaklık değerleri ise şuanda -12 civarı görünüyor eğerki bu polar vortex güçlenirse inanması zor ama iç kesimler ve doğu -20 leri görecek kıyı illeri (antalya, izmir, mersin) gibi illerimiz bile -2 -3 leri görebilir.
Not: Türkiye tarihinde aralık ayı ve ocak ilk haftaya kadar sıcak geçen bütün kış mevsimlerinde şubat ve mart fena şekilde soğuk ve yağışlı olarak geçmiş bilinen efsane 1987 kışındaki sinoptik ile hemen hemen aynı sinoptik ile karşı karşıyayız.
Biz dünyadan gider olduk, kalanlara selam olsun
tipim nasıl ss li ^^
Profil yapılırmı leş mi ? tipsizmiyim ? ciddi soruyorum ciddi cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar.
Çağırayım mevlam seni.
Bitkili akvaryum kuruyorum ss
Bitkili akvaryum kuruyorum ss
Tipim nasıl ss li, saçları kestim
Beyler remix yaptim begenirmisiniz :D
Ekstrasistol hastalığı olan varmı ?
|
Allah kimsenin basina boyle birsey vermesin
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.643
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 46.681 (Bu ay: 719)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 345 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic