Sol fiber Fc 25te bağlantı sorunu
Merhaba, Fiber 100/10 paket var. Asus ax55 routeri modem gibi kullanıyorum. Fc25te düşük ping(50-60) göstertermesine rağmen oyun yavaş, input lag var. Senkronizasyon uyumsuzlugu gibi birşey. Nadiren de maç esnasında donuyor 5 saniye sonra hızlı şekilde oyun akıyor. Paket kaybı oluyor sanırım. Bunu önlemek icin veya baglantiyi stabil hale getirmek icin modemde yapılabilecek ayar varmı? Mesela samsung akıllı tv var, netflix uygulamasına girişte yuvarlak loader sebolünde kalıp açılmıyordu. modemde mtu değerini 1500 yapmak lazımmış. Ayarlakladıktan sonra gerçekten sorunsuz açılmaya başladı..
Merhaba, masaüstü sistemimde ALC892 codec var. Bazen PC'de bazen telefonda Spotify, YouTube'dan kulak üstü Superlux HD681 ve kulak içi AKG N28 kulaklıklar ile müzik dinliyorum. Hd681 ile yüksek seviyede samsung s10e'ye göre Pc'de çok düşük ses alıyorum. Üretici değil, sadece dinleyiciyim. Müzik, film önceliğim, fps oyunları çok nadir oynarım.
İkinci elde:
Sound Blaster z(500TL),
Creative omni 5.1(1200TL),
Sound Blaster g6(2400TL),
AE-5(2000TL).
Sıfır olarak da:
Sound Blaster X1- 1500 TL.
Sound Blaster play! 4 - 550TL.
Z SE - 2000 TL.
X3 - 3200 TL
X4 - 3550 TL
Daha önce harici ses kartı kullanmadığımdan aralarında çok bariz bir fark varmıdır bilmiyorum. Hangisini önerirsiniz?
Farkli fiber modem alsam ont cihazi ile calisirmi ?
|
|
FUT 15 Neden hicbir takım ismini kabul etmiyor ?
|
Fifa 15 ultimate edition ?
|
|
PS 2 İcin kablosuz kol ?
|
Sizce Hangi Telefonu Almalıyım ???
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 4.601 (Bu ay: 135)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar