Mini LED mi OLED mi?
|
Arkadaşlar,
50 inç, teknoloji geçiş donemini idare etmek üzere yıllar önce aldigim aldığım 50FA8200 Vestel TV mi degistirme kararı aldım. Acelem yok, uzun süre arastirabilir ve bekleyebilirim. Bu bağlamda birkaç gündür araştırmaya da başladım.
Gördüğüm; ne teknoloji ne de markalar henüz oturmamış. Hangi teknolojiye, hangi markaya baksam problem problem problem... Her yerde şikayet var, bunlar bizim gorduklerimiz... Ve satıcılar da çözümden ziyade nasıl zorluk cikaririz peşinde. Yurtdışı böyle değil onu da not düşeyim bu bize özel biraz da.
Bu ebatta, teknolojisi ürün ömrüne yakın bir süre bizi götürecek, gerek görüntü gerek yazılım anlamında tatminkar bir TV için ödeyeceğimiz para da bir servet doğrusu. Neredeyse 2 yıllık asgari ücret...
Bu fiyatlarda, bu kadar kronik sorunlu ve bu hizmet seviyesinde yeni bir TV almanın doğru bir karar olmadığına karar verdim. O kadar parayı verip bir de satıcı/üretici peşinde koşmak dertsiz başa dert almak demek... Ta ki ya üreticiler sorunları cozene yada satıcılar tüketici tarafında olana kadar...
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
İyi pazarlar.
endemik tyt matematik yeni deneme
|
Duvara Gömme Sistem hk Yardım - Acil
|
Cevap: Turkcell TV ve Turkcell TV Plus
|
BES Fonları Bilgi/Fikir/Tavsiye Paylaşımı
|
NEXT MINIX mi REDLINE BR-2500 mü
|
LCD TV için Scart Oynar başlı uydu alıcı
|
Mini HD Uydu Alıcı
|
Samsung C650 - LGE LD750 Karşılaştırma
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 546
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 9.039 (Bu ay: 151)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri