Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 547 (Bu ay: 0)
Açıklamalı Altyazılar Kapanmıyor
Açıklamalı altyazılar özelliği bende kapalı olmasına rağmen Twitter’da, YouTube’da altyazı çıkıyor. Bunun başka bir yerden ayarı mı var? Tilt oldum iyice.
Bildirim Gelmeme Sorunu
Telefonumda hiçbir değişiklik yapmamama rağmen bir anda tüm bildirimler kesildi. Mesaj bildirimi dışında bildirim alamıyorum. Telefon iPhone SE 2020. Yazılım İOS 17.5.1
Evet şaka gibi gözükse de böyle bir durum yaşıyorum. Başta tesadüf sandım, denk geliyor sandım ancak öyle değil. Evde ne zaman elektrik süpürgesi çalıştırılsa internet kopuyor. Modemin ışıklarına bakıyorsun hepsi yanıyor, ancak internet yok. Telekom'u aradığımda bağlantıda sorun olmadığını söylüyorlar, modemi kapatıp açınca düzeliyor. Onun dışında da yer yer kesinti oluyor, modem ışıkları yeşil yanıyor ancak internet yok. Birkaç aydır bu böyle aradığımda bir çözüm de sunamıyorlar.
Modemden mi yoksa evdeki elektrik hatlarından kaynaklı bir problem midir acaba. Ciddi manada başımı ağrıtmaya başladı bu sorun.
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
Bir şehirde kız arkadaşım ile çift konaklamayı düşündük ama başarılı olamadık ne yazık ki. Tüm otellerde evlilik cüzdanı şartı var. Doğu Anadolu bölgesinde bir yer burası az çok tahmin edersiniz. İnternette yasak olduğu falan yazıyor ama otel sahibinin insiyatifinde sanırım. Gerçi burada nişanlı olanları bile otele almıyorlarmış.
Laptop Açılmama Problemi
|
SFF-8784 Harddisk
|
|
|
|
Meslek: Bilgisayar Teknisyeni
İlgi Alanları: İlgisizim hemen hemen her şeye.
Ölü ozanlar derneği.
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18.655
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 193.915 (Bu ay: 2.354)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38.977 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic