herkese merhaba,
canon eon 80d marka dslr bir cihazım var, fotoğraf çekimi dışında Webcam olarak kullanıyorum.
usb bir Capture karta hdmi çıkışını bağlayarak kullanıyorum, auto Focus kısmı açık olarak kullanmak istiyorum fakat auto focusu açtığımda resimdeki gibi görüntümde sürekli ekranda kalıyor, bu çerçeve olmadan auto focusu açmak mümkün değil mi?
internette uzun süre araştırdım ama bir çözüm bulamadım, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Adobe Premire Pro' da video boyutlandırma sorunu
Arkadaşlar merhaba,
bir video editledim fakat render aldığımda çok küçük duruyor video
ben 'fit' kısmındaki gibi değil de %75 olduğu kısımdaki gibi render almak istiyorum fakat bir türlü beceremedim yardımcı olabilecek var mı
linkin üstüne tıklayınca fotolar açılıyor
Merhabalar,
Yeni bir sistem topladım. Sıfır-ikinci el karışık, oyun oynarken bazı zamanlarda önce ekran gri oluyor ardından, klavye-mouse-kulaklık-ekran kısacası anakarta bağlı olan tüm çıkışların gücü kesiliyor, hepsi kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor, RAM'ler 3200 MHz'de kullanıyordum 3000 MHz'ye çektim fakat sorun düzelmedi, BIOS en son sürüm, neden kaynaklanıyor olabilir sorun?
GA-A320M-S2H-ASUS TUF B450M-PLUS GAMING 4400MHz(OC) (sıfır idi ikiside)
Ryzen 5 2600(sıfır)
RX 580 8 GB (ikinci el ama gayet temiz aldım xfx marka)
16 GB 3200 MHz RAM(sıfır)
Everest 600W PSU(sıfır)
GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa(sıfır)
arkadaşlar a320m anakart varken bu sorun vardı anakartı b450m aldım biosu son sürüme güncelledim sıfır yine aynı sorun devam ediyor, fikri olan var mıdır 6k masraf yapıp pc toplayıp valorant oynarken kapanması insanın canını sıkıyor
|
silinsin
|
Warzone yükleme ekranında kalma hatası
|
Samsung tv sorun hk
|
2016 Tizen Market dışı uygulama
|
Binaya türk telekom fiber kutusu koydular
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.672
İkinci El Bölümü Mesajları: 416
Konularının görüntülenme sayısı: 35.420 (Bu ay: 643)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 119 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic