Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 251 (Bu ay: 0)
Merhaba.
şu an 75mbps kullanıyorum. Hat değerleri çok çok iyi. 100mbps rahat alacak yakınlıkta dslam a. 50mt civarı kablo uzunluğu var modemden dslama. Cgnattayız. 100.87.0.1 ana dhcp serverının ipsi. Sorun günde bir ya da belli olmayan şekilde ne zaman isterse internetin kopması ve geri modemi reboot etmem gerekmesi. Farklı modemle de denendi. Sonuç aynı. Crc hataları derseniz ona da baktım airties modem takılıyken. Kabul edilebilir sınırlar içinde. 1000 den aşağıda. Acaba cgnatta olmamdan olabilir mi?
Ölü piksel için açtığım davayı kazandım
Merhaba arkadaşlar. Ben Şaban Sakaryadan. Geçen yıl LG oled C2 tv almıştım 65 inç. Aldığım cihazda kendim kontrol yaptım 1 adet ölü piksel buldum. Midem bulandı aldığım yeri aradım(Koç Pazarlama) dedim yepyeni ürün, rahatsız oldum bu durumdan, değiştirir misiniz aynısı ile? Değiştiremeyiz demişlerdi. LG ye göre ekranda aynı bölgede 3 farklı bölgelerde 5 adete kadar normalmiş. Ancak ben bunu kabul etmedim. Aslında mevzu ölü pikselden çok reva görülen üründü. LGnin kalite bölümünde bilinmiyormuydu cihazın bu durumu.. Ben cihazı ölü pikselsiz olanlarla aynı parayı vererek artı uzatılmış garantiyle almıştım.Kutu üzerinde belirtilebilirdi; "bak potansiyel müşteri, böyle böyle bir durumu var cihazın, fiyatını da bu yüzden belli oranda düştük" öyle bir durumda daha çok memnun olurdum hiç takılmazdım. Velhasılı hakkımı aradım. Mahkeme ne karar verirse hazır ettim kendimi. Kaybetsem bütün yargılama giderlerini vs de ödemeye hazır oldum. Ancak mahkeme lehime karar verdi ve ürünün iadesine hükmetti.En çok hayal kırıklığına uğradığım nokta kalite olgusunun, malzeme kalitesinin vb yıllar geçtikçe daha da artacağı yerde planlı eskitmeyle, minimum maliyet- maksimum kâr mottosunu benimseyen şirketlerin bize günden güne kalitesizliği dayatmaları. Sizler de korkmayın çekinmeyin ufak birşey demeyin hakkınızı arayın. Selamlar.
210 bin liranin alabilecegi en mantikli otomobil?
Merhaba
Su sartlarda (2022 haziran) 210k nakit para ile alinabilecek en mantikli, en konforlu biyle birsey mumkunse en az yakan ama gaza bastigimda cekisi iyi olan, ulkemiz malum sartlarindan dolayi 2. Elde satmak istedigimde fazla zorlanmayacagim otomobil hangisidir? Yeni almayi dusunuyordum sundan 2 ay once ancak alamadim. İ20 style plus satiliyordu 385k ya, bayi 408k istiyordu aksesuarsiz da satmiyordu. 160k kredi cekmek mantikli gelmedi. 2. El almaya da guvenemiyorum herkes ayni degil ancak otomobil konusunda insanlara guvenemiyorum. Ozellikle onu arkasi farkli yillara ait olup birlestirilmis araclari gordukten sonra.
Benim kriterlerim; 2. El de olabilir ancak guvenilir, duzgun kullanilmis otomobil nerede bulurum?
-yakit olarak benzin tercih ediyorum, lpg olursa sirali sistem o da isin ehli yerde takilmis, aracin gereksiz yerleri kesilip delinmemis olmali(titizim).
-dizel yakinda bitecek deniyor o yuzden sicak bakmiyorum, ama cok mantikli dizel de olur.
-vites otomatik istiyorum, dsg alamaz herhalde bu para o yuzden klasik tork ceviricili olur.
-uzun yolda yormayacak bir arac olmali.
-onceden 12 yil tofas sagin kullandim ve seneye boldum senede 17k yol yapiyormusum.
-guvenlik donanimi fabrika cikisi donanimli araclar onceligim.
yani kisaca bu paraya ve olsun olsun + 80k krediye, max 300 bine alip iyiki almisim diyebilecegim, surus zevki veren otomobil hangisidir? Bu paraya ne cok sey yazmissin diyecek arkadaslara da herkesin var bir hayali diyorum, kim istemez parasinin her kurusunu hak edecek mala para odemeyi.. yardimci arkadaslara simdiden tesekkur ederim.
Not: kafamdaki kasalar B sinif hatchbackler, mumkun olan en az km en yuksek model yilini tercih ediyorum
Geçmişte uğradığım gizli aşağılamayı dava edebilir miyim?
|
4K 65" TV arıyorum tavsiyeleriniz çok önemli
Merhaba. Tv sistemleriyle aram çok çok iyi değil. Hazırdaki tv mi iyi bir fiyata sattığım için üstüne ekleyip 4k bir tv almak istiyorum. Ben fiyat/performans tercih eden biriyim genellikle. Anladığım kadarıyla görüntü kalitesi olarak oledler 1 numara şu an. Ancak fiyatları ülkemiz şartlarında çok artmış. Çok uzatmadan; Lg G1, GX, Sony a90j gibi oled tvler kime hitabeder? Ledler oledlere göre çok mu kötü?
ben tv de netflix ve youtube üzerinden içerik izlerim. Uydu yayınları arka planda olur. Evde internetim 50mbps. 8 k tvler de var, gerekli mi? Hdr olayı var birde.. ben Vestel 9800 diye bir modelini gördüm 1000₺ net indirimliymiş. Bütçem max 10000₺
Playstation4 ün daha ne kadar gideri var?
|
100mbps paket upload kotası hakkında
|
Sakarya bazı bölgeler hız azalması ?
|
Vodafone TR #EvdeKal TR oldu. (Operatör adı)
|
Profil 30a ve 250Mbps hız hakkında
|
Meslek: tekniker
İlgi Alanları: f1, elektronik, bilgisayar
Alışveriş yaptığım arkadaşlar; DemirAtlı (Seasonic X-1000 Sattım), bankerim (Gskill 4x4 2133 ram sattım), Blackdiamond16 (Corsair CX-600 Power aldım), 6e (2x2 1066 Ram Aldım), onder.t (Level10 GT sattım) THE OK. (X-79 Anakart sattım), dijitalarts (modem sattım), 2. el alışveriş (HD7870 Aldım), Hie(Rat7 Aldım), muzaffer_k(PX4 9650 Sattım), maksi09(PhenomII X6 1090T aldım), wNchstR(BenQ XL2420T aldım), MsTmS(Xbox360Gamepad aldım), configsYs (Creative Tactic Alpha kulaklık aldım), Nicholai Hel (Rat 7 ile Sensei takasladım), AzM!CaN (G-105 ile Lycosa takasladım) |
yardıma ihtiyacım olduğunda yardım edilmesi ve aynı şeyi benim yapmam süper...564c9afab8630f571de5a7a97eb9699bE.jpg AMD Phenom II X6 1090 T BE Sapphire HD 7870 flex GHZ Edition Kingston HyperX DDR II 1066 8 Gb Corsair CX600 Gigabyte 790-X UD3P BenQ XL 2420T Sandisk 120 Gb Xtreme SSD SteelSeries SenseiRazer LycosaCreative Tactic Alpha |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.875
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.120
Konularının görüntülenme sayısı: 80.518 (Bu ay: 1.064)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 763 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket