Yoklama İşlemlerinin Zamanında Tamamlanmaması
Arkadaşlar merhaba,
31/12/2023 tarihinde artık tecilim bitmiş olacak. Ben de Kasım sonu gibi yoklama işlemlerine başladım. Aile hekimliği -> Hastaneye sevk işlemlerini yaptım.
Doktor raporlarımı gördü ve muaftır verdi ancak heyetten bu raporlar özel hastaneden olduğu için devlette tetkiklerin tekrarlanmasını istedi. Prosedür buysa yaparım tabii dedim ve gerekli işlemleri gerçekleştirdim.
Hastanede eğer askerseniz çok kalabalık bile olsa öncelik veriliyor o yüzden 1 2 hafta içinde tetkiklerimi yaptırdım. Ancak bunların laboratuvar sonuçları 2 ayı bulabilir dendi.
Ama benim bu yoklama işlemini e-devletten kontrol ettiğimde 31 Aralığa kadar tamamlamam gerektiği yazıyor ancak ben şu anda sonuçların çıkmasını ve heyete sunup değerlendirmesini bekliyorum.
Bunun gibi bir durum ile daha önce karşılaşan oldu mu? Bu gibi durumda 31 Aralık'a kadar tamamlanmadığı taktirde yoklama kaçağı olacaktır diye düşünüyorum. Bunu kaçak olmamak adına şubeden düzelttirme gibi işlem daha önce yaptıran oldu mu?
Şubeye gidip kendimde konuşacağım, aldığım bilgileri de burada paylaşır benzer sorun yaşayan olursa rehber olmasını sağlarım.
GameGaraj Sistemi Hakkında Fikriniz
Merhabalar, bütçesi 10k olan bir kardeşimize kasa toplayacağım. Gamegaraj'da fiyatlar uygun gibi duruyor.
Bu sistemde wifi adaptor eklenmesi ile birlikte sadece Ram'de +12TL fark vererek XP Gammix değişimi yaparak almayı düşünüyorum. Sizce daha farklı bir kombinasyon yapılabilir mi ya da bu fiyata başka önerbileceğiniz bir sistem var mıdır?
|
Java sorusu!
|
PASSOLİG'DE ÇALIŞIYORUM SORULARI ALAYIM
|
Logo Konusunda Yardıma İhtiyacım Var!
|
WCX Coin Herkese 5$ Değerinde 50WCX Hediye Ediyor
|
Hangi İşlemci Soğutucusunu Seçmeliyim (ACİL)
|
Bireysel Emeklilik Sisteminden Ayrılabilir miyim?
|
AMD İŞLEMCİ FANI TERS Mİ TAKILI? Ve FANI sökmem lazım
Meslek: Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
www.birincele.com |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.525
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 53.587 (Bu ay: 782)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 210 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic