Her sinyal veren haklı mıdır ?
Evet arkadaşlar ufak bir soru. bir kaç saat önce başıma geldi karşı tarafla da ufak tartıştım.
Olay şu. Bebek tarafından Ortaköy tarafına gidiyorum. Bilenler bilir sağlı sollu araç park ederler, bekleme yaparlar falan. Neyse benim önümde bir araç var, hız nereden baksanız 20-30 arası. Sağda da duran bir araç sola sinyal vermiş, ben aracın konumunu fark etmiştim ama sinyali geç fark ettim, nitekim benim görüş açıma göre ve hızıma göre duraksama yapıp ona yol verme gibi bir şansım yoktu. Hatta tek bir korna çaldım bak geçiyorum bekle gibisinden. Baktım şeride iyice girince ani frenleme ile kornaya abandım. Neyse geçince selektör falan attı ileride durdum geri geri geldim falan.
Kendisi benim aracın burnu şeritteydi, sinyalim yanıyordu, mesafe vardı dedi. Haklı olabilir sinyali yanıyordu orasına bir şey demiyorum ama benim görüş açımdaki mesafeye ve hızıma göre şeridin hakkı ben de olduğuna inanıyorum. Sonuçta karşı taraf duraksama yaptığı yerden şeride katılacak. Yanlış da düşünüyor olabilirim yorumlarınızı bekliyorum.
Son olarak belirteyim. Kimseye yol vermeyen tiplerden değilim. Sadece önümde seyir eden araçtan dolayı şeride giriş yapacak olan aracı bir tık geç fark ettim.
28 yaşında tekrardan sınava girmek
Evet arkadaşlar. Yaş oldu 28. En son reklam bölümünden mezun oldum. Şimdi bir işte çalışıyorum evden doğru. Düşündüm taşındım ve tekrardan sınava girmeye karar verdim. Ben girdiğimde en son sınavı adı lgs-ygs tarzı bir şeylerdi sanırım. Velhasıl şöyle söyleyeyim ben liseden sözel mezunuydum. Şimdi hangisinden alandan sınava girmem gerekiyor benim ? Bir de nereden çalışmaya başlasam daha iyi olur ? Tabi ekstra olarak kaynak satın alacağım. Bunlar hakkında da hangi kaynakları önerirsiniz ?
Friend Zone konusu
1
Cimer'e ihbar hakkında bilgi almak istiyorum
Şimdi arkadaşlar başımızda gürültü problemi mevcut. Kısa bir özet geçmem gerekirse, sokağımızda gece 3'e 4'e kadar yüksek sesle konuşan, küfür eden insanlar mevcut.
Çare olarak Cimer e başvurmayı düşündüm. Fakat bu görgüsüzler bizim sokakta oturmuyor. Sırf zevkine 3-4 kişi bizim sokakta toplanıp yüksek sesle gece vakti konuşuyorlar. Konuşma ve kahkaha sesleri bizim evin içinde yankı yapıyor resmen. İn kendin konuş diyebilirsiniz ama emin olun ki laftan anlamayan insanlar bu tipler. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır, sizin de günlük hayatınızda denk geldiğiniz tiplerdir eminim.
Neyse ben bunu Cimer'e ihbar etmek istiyorum. İhbar etmek istediğim kişilerden birisinin adını ve soyadını biliyorum, ama nerede oturduğuna dair bir bilgim yok. Ayrıca elimde gürültülere dair ses kaydı da mevcut. Yani o kişinin sesi olduğuna dair %100 eminim. Şimdi ben bunu isim ve soyisim ile şikayet etsem, kanıt olarak o ses kaydını koysam bir sonuç alabilir miyim sizce ?
|
Engelli arabası ile suçsuz kaza
|
Kredi Kartı Taksitli İade
|
SÜRÜCÜ KURSU SINAVI !
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.530 (Bu ay: 201)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası