Unity Build Alamama Sorunu
Google Admob ekledikten sonra Build alamıyorum. SDK'larda yüklü olmasına rağmen hata veriyor nasıl düzeltebilirim acaba?
Karaktere Obje Ekleme
Merhaba mağazamda çeşitli aksesuarlar var ve kişi bu aksesuarlardan birini alınca karakterin üzerine gelmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim
Bir oyun yapmaya çalışıyorum. Karakter belirli bir skora gelince karakterin hızının biraz artmasını istiyorum. İnternette aradım ama bir ders bulamadım. Nasıl yapabilirim acaba veya bir ders var mıdır ?
Mezuniyet hediyesi öneri
Kız arkadaşım bu sene mezun oluyor ve bölüm birincisi olarak bitirecek. Mezuniyetine giderken ona bir hediye vermek istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Normalde yıldız sertifikası alacaktım ancak 500 falan olmuş fiyatı o yüzden onu eledim ama ne alabilirim?
Takı, kıyafet vb şeyler çok klasik farklı bir fikri olan var mı acaba
PlayStore'da ki kitabıma puan verir misiniz?
Pandemi başlangıcında kısa hikayeler yazıp playstore'da yayınlamaya başladım. Aylık ufak tefek kazançlarım oldu mini bir pasif gelir yarattım kendime diyebiliriz. Bundan önce yazdıklarım en popülerlere girdi baya yorum aldı. En son yazdığım kitabım ise çok az keşfedildi diyebilirim. Yazarken en keyif aldığım kitabım oldu. Bir kısmı kurgu bir kısmı araştırma olarak ilerledim ve ortaya bu çıktı.
Yarına kadar ücretsiz olarak yayınlanıyor uzaya ve uzaylılarla ilgili kurgulara merakı olan varsa alıp ücretsiz okuyabilir. Birde yorum yaparsanız çok teşekkür ederim.
Kuzeyli Sarışınlar: Bir Uzaylı Sorgusu - Caner GÜLER - Google Play'de Kitaplar
Bölüm Dersleri Çalışmak Daha Eğlenceli
Matematik edebiyat yerine bölüm dersleri çalışmak bana daha eğlenceli geliyor. Çalışma yaşamının denetimi, insan kaynakları, ticaret hukuku vb. bunları saatlerce sıkılmadan çalışabilirken edebiyat matematik gibi dersler gerçekten sıkıntıdan öldürebiliyor. Sizde de böyle mi acaba?
Şehirler arası yolculukta kimlik
Beyler yakın bir zamanda Antalyadan Çanakkaleye gidicem kimliğim eski ama yeni ehliyetim var çevirmelerde ehliyeti göstersem oluyor mu
Uygulamadan para kazanma
Aklımda bir proje var. Bu projenin önce web sitesini hazırlayıp ardından uygulamasını çıkartacağım. Uygulamadan para kazanırken ben bu parayı çekmeyip adsensde biriktirsem şirket kurma gibi bir durum söz konusu olmaz değil mi? Ve ya ilk zamanlar şirket kurmadan çekebilirmiyim paypal tarzı yerlere yönlendirerek parayı
İnstagram E-Tic. İçin İsim Önerisi
Merhaba yakın bir zamanda bir sayfa açıp e-ticaret yapmak istiyorum. Kıyafet, aksesuar, dekoratif ürünler gibi. Ancak isim konusunda tıkanıp kaldım. Bundan önce bulduğum isimler ya alınmış yada sonradan hoşuma gitmedi. İstediğim şey akılda kalıcı, telafuzu kolay ve bir marka ismi gibi gözükmesi. Önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim.
Not : Şahıs şirketi kurup yasal faturalı olarak açacağım. 29 yaş altına 3 yıl vergi muafiyeti ve 1 sene bağ-kur muafiyeti var ek olarak mükellef gibi sitelerde muhasebeci ve şirket kurulum masraflarınızı yarıya düşürebilirsiniz.
Not 2: Neden instagram derseniz trendyol gibi sitelerde komisyon oranları oldukça yüksek ve yüzlerce satıcı arasında kendimi öne çıkarmam oldukça zor ve masraflı oluyor bu yüzden küçükten büyüğe gitmek istiyorum o yüzden önce instagram sonra kendimi döndürebildiğim noktada trendyolu düşünüyorum.
Not 3: İsim bulmak gerçekten zor birşeymiş şimdiden herkese teşekkür ederim.
Şehirler Arası Seyahat Hakkında
Arkadaşım çarşamba gibi Çanakkaleden Antalyaya gelecek eskiden gidilen ilde belirli bir süre karantina gibi birşey vardi şuan hala geçerli mi o
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.042
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 35.268 (Bu ay: 311)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.911 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic