Kobo Clara HD 6" 8 GB // N11 // -- 289TL --
https://www.n11.com/urun/kobo-clara-hd-6-8-gb-eink-carta-ekran-e-kitap-okuyucu-1336518?magaza=idefix
Arkadaşlar az önce bu ürün 900 TL'den 289'a düştü ben aldım bir tane. bakalım ne olacak. 900 liraydı 1000'e tamamlamak için ürün bakarken birden fiyat düştü. fiyatı güncellerken hata olabilir diye düşünüyorum.
Ben 1 tane aldım ama gönderirler mi ne dersiniz 1 tane daha alsam mı?
Ne almalıyım? Tavsiyeniz?
Merhaba arkadaşlar bu ay araba ihtiyacım var ve almam gerekiyor. İlk arabam olacak inşallah. Şoförlüğümde yeni yani acemi sayılabilirim. Daha erken araç alamadığım için çok pişmanım ve şu an kafam çok karışık. Sizden tavsiye almak için konu açıyorum umarım doğru yere açmışımdır.
Şimdi istediğim arabanın özellikleri genel hatlarıyla şöyle;
-tercihen dizel-Otomatik vites ya da az yakan benzinli, Hatchback, park sensörlü vs yani en boş paket olmasa biraz donanımı olsa daha iyi olur. B segment almayın diyolar ama bu fiyata c segment yok gibi
Aracı Ankara'da işe gidip gelirken kullanacağım yolum 15km. Dönüşle beraber 30km.
Aylık gelirim 6500 TL. Nakit ise 50bin var. 120bin tl kredi çekebilirim gibi.
Şimdi piyasada 0 araç yok zaten. 2020 egea var dizel otomatik 180bin'e sizce mantıklı mı? yoksa daha uygun fiyata model yılı düşük diğer araçlara mı yönelmeliyim? Ya da yüksek kredi çekip 250bin civarı fiyatlara seat leon vs mantıklı mı? Siz olsanız ne yapardınız?
2. El bu sistem alınır mı?
|
Kablosuz kulak içi kulaklık önerisi
|
Arkadaşlar bu ayakkabı sizce nasıl?
|
|
Meslek: Doktor
İlgi Alanları: bilgisayar, yazılım, bilim
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 335
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 41.013 (Bu ay: 238)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 122 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar