son 3 yıl içinde 600 gün veya üzeri şartı var fakat pandemi nedeniyle 2020/05 - 2020-08 arası 0 gün olarak eklenmiş o süre zarfında evden çalıştık fakat prim günü yatmamış görünüyor zaten daha sonra işten ayrıldım. sonuç olarak 31 aralıkda işten ayrılacağım son ayın prim gün sayısı bu resim ekli değil. bu şartlar altında eğer işsizlik maaşından yararlanma hakkım varsa işten istifa değil kendisi çıkartmış gibi göstermeseni rica edeceğim.
Arkadaşlar mouse yeni aldım fakat bu işaretlediğim tuş basılabilir bi tuşmu yani diğerleri gibi click yapmıyor ama bastıkça mod değiştirme yapıyor fakat diğer butonlar gibi click sesi gelmiyor
MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI | 1.560,73 TL
2 haftadır takip ediyorum tekrar indirime girdi ihtiyacı olana iyi fiyat b550 en iyilerinden
İşsizlik Maaşı hakkında
Merhaba arkadaşlar konu hakkında tam net bilgi bulamadım yada yanlış anlıyorum
Şimdi son çalıştığım yerde toplam 560 günlük sigorta primim yatırıldı ve kendi istediğimle bu gün itibariyle çıkışımı verdirttim. İşsizlik maaşından faydalanmak için son kalan 40 günü başka bi yerde sigortalı işe girip eksik günümü tamamlasam, daha sonra orada ki kişi beni işten çıkartsa ( karşılıklı anlaşarak ) işsizlik maaşı almaya hak kazanıyor muyum?
Yoksa en son çalıştığında yerde toplam 120 gün çalışırsam ve öyle işten çıkartılırsam mı işsizlik maaşı alıyorsun? Kafamda deli sorular
superonline çöktü
|
En gıcık kız tipi konusu vardı silindimi
|
Youtube yaptığım yorumları toplu silme
|
edit
|
AMD Ryzen™9 5900X - MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi - GIGABYTE GeForce RTX™ 3080 VISION OC - Corsair Vengeance RGB Pro 2X16 3600 Mhz - EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD - PNY XLR8 CS3040 1TB 5600/4300MB/s - NOCTUA NH-D15 - Corsair iCUE 4000X Black Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27” 165Hz 1ms Adaptive-Sync IPS QHD |
Bu kırmızı.... |
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.082
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 110.773 (Bu ay: 824)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.059 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar