Hi-level uydu 18v 13v sorunu
Merhaba arkadaşlar. Memlekete geldim(Çankırı) televizyon (hi-level android) bir kaç yayın alıyor. Bütün kanal uydu ve transpoderleri sildim, türksat şebeke frekansları girdim 3, 5 kanal buluyor. Tek tek deneyerek de olmadı. Sonra voltajı değiştirince buluyor mesela kanal 7 18v iken geliyor 13v iken trt geliyor. Lnb çift çıkışlı diğer tv de sinyal ve kanallar tam. Yer değiştirdim yine aynı. Kanalları tek tek voltaj değiştirerek buluyorum ama izlemeye gelince hangi voltaja ayarlı ise diğer voltajın yayınları yine yok. 13, 18, kapalı ve açık ayarı mevcut başka ayar yok. Diseq yok, fabrika ayarlarına sıfırladım. Sonuç yok.
Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme
Merhaba Arkadaşlar,
Konuyu daha önce "Samsung Community" ve "Samsung Galaxy Watch 4" ana başlığı altında paylaşmıştım.
Konu sadace bu saate özel olmadığı, nfc özellğinine sahip bütün wear os saaatleri kapsadığı için bu başlık altında toplamanın uygun olacağını düşündüm.
Başlığın amacı; wear os saatlere sahip arkadaşların sahip oldukları banka ve kartlardan hangilerini çalıştırabildiklerini görmek.
Önce kısaca bu işlemlerin nasıl yapıldığından da bahsedelim;
>Öncelikle saatimizin geliştirici modunu aktik ediyoruz.
-Yazılım bilgisnin üzerine tıklayarak geliştirici modunu açmış oluyoruz.
>Saatle telefonu aynı wifi ağına bağlıyor veya hotspot üzerinden saati telefona bağlıyoruz.
>Geliştirici menüsünden "ADB ayıklama" ve "Wi-Fi üzerinden ayıklama"yı aktif ediyoruz.
>Telefonumuza Playstore üzerinden "Bugjaeger" uygulamasını yüklüyoruz.
>Sağ üst köşede bulunan + butonuna tıklayarak saatimizin IP adresini belirterek bağlanmasını sağlıyoruz. Saatin ekranına uyarı gelecek Bağlantıya devamlı izin verin.
>Saatin bağlantısı kurulduktan sonra banka uygulamasını yüklemek için uygulama sekmesine gelerek + butonu ile akp dosyasını ekliyoruz.
>Apk Dosyası saate kurulduktan sonra NFC menüsü > Ödeme kısmından bankamızı seçiyoruz.
>Daha Sonra Banka uygulamasını çalıştırıp gerekli işlemleri telefondan yaptığımız gibi yapıyoruz.
-"World mobil" ile ödeme çalışıyor.
-Bonus Flaş webview istiyor, webview yükleniyor fakat algılamıyor, path için uğraşıyorum.
-İş Bankası yükleniyor, kart ekleniyor, temassız denemedim.
>Uygulamarın interface leri saate uygun olmadıkları için dpi uygun hale getirmeniz gerekiyor. menü durumuna göre bu değer değişiklik gösterir. Sayı küçüldükçe ekranda küçülür. Bunun için Bujeager Command kısmından "wm density 'xxx'" komutu göndermeniz yeterli eski hali için "wm densty reset"
>Umarım banka geliştiricileri tasarladıkları uygulamaların wear os versiyonlarını da yakın zamanda geliştirirler.
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 83
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 67.406 (Bu ay: 749)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar