Dosya Uyg, Dosya Kopyalama Hatası
Başlıkta da belirtiğim gibi iPad cihazıma otg kablosu ile USB Flash bağlıyorum.
Flash içerisindeki dosyaları okuyabiliyorum fakat kopyalamaya çalıştığımda bazı dosyalarda 43 hatası alıyorum.
bu dosyalar büyük ihtimalle uzun ada sahip olan dosyalar.
dosya klasörünü winrar ya da winzip ile sıkıştırıp ipad'e kopyalayabiliyorum.
bunu sıkıştırmadan yapmam mümkün mü?
yardımcı olabilir misiniz?
Önümüzdeki eğitim döneminde kısmet olursa tezsiz yüksek lisans yapmak istiyorum.
Bilişim sektöründe çalıştığım için Bilişim Sistemleri, Siber Güvenlik ya da mezun olduğum lisans bölümüne yakın olan Yönetim Bilişim Sistemleri alanlarından birinde yapmayı düşünüyorum.
Çalıştığım için uzaktan eğitim olursa benim için iyi olur.
Biraz araştırma yaptım da,
Hacettepe Üniv, Bilişim Sistemleri - Başkent Üniv, Bilişim Sistemleri (Uzaktan Öğretim) - Ahmet Yesevi Üniv, Siber Güzenlik - Kadir Has Üniv, Siber Güvenlik alanları bulunmakta. Başkent Üniv. uzaktan öğretim olduğu için cazip geliyor.
Bu alanlarda yüksek lisans yapan ya da yapmayı düşünen varsa yorum ve tecrübelerini paylaşabilir mi?
Uzun Yıllar Win Notebook Kullandıktan Sonra Macbook'a Geçtim
Başlıkta da belirtiğim gibi uzun yıllar windows dizüstü bilgisayar kullandıktan sonra macbook pro'ya geçtim.
Youtube'da izlediğim videolardan gerekli olabileceğini düşündüğüm uygulamaları yükledim.
Sanal bilgisayar olarak WM Player kullanıyordum, WM Fusion kurdum ve windowstaki sanal bilgisayarlarımı aktarmak istiyorum.
Videolarda hep sıfırdan kurulum anlatılmakta, benim hazır kurulu olan sanal bilgisayarlarımı aktarmam lazım.
Bu konu da yardımcı olabilir misiniz?
Başlıkta da belirtiğim gibi LG 42LD750 Marka/Model televizyonumda Türksat Akıllı Kutu kullanıyorum.
Tv'yi açtığımda sorun yok ama bazen Türksat Akıllı Kutuyu açtığımda aşağıdaki videoda olduğu gibi cızırtı ve parazitlenme oluyor.
Bu sorun neden kaynaklanabilir, nasıl düzeltirim?
https://drive.google.com/file/d/1vke6w6kvpKkAJOSOEkSCXFsvQ5oaZxvT/view?usp=sharing
Site Adı: Reyhan Çini
Site Adresi: https://bit.ly/37TVGwS
Açıklama: 15 yılı aşkın çini tasarım ve üretim tecrübemizle siz değerli müşterilerimiz için üretmeye devam ediyoruz.
Açıldığı Tarih: 1 Ağustos 2020
Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: Çini sektöründe klişe olan ürünler yerine müşteri odaklı ürünler tasarlamak ve üretmek.
|
Asus VivoBook Pro N752VX Hk. Yardım
|
LG 42LD750 Lcd Tv'de USB Film İzleme Sorunu
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 3.634 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri