Ram almak konusunda hangisi daha mantıklı?
Merhaba. Aklımda bi soru var 3600 mhz 2x8gb lık kit mi alınmalı, yoksa bir tane 16 3600mhz ram alıp sonra yanına cebe para girince bi 16 daha mı çekmeli? Anakartım 550m pro vdh işlemcim 5600x. Öneriniz var ise ram konusunda onları da alabilirim. Bir de şu bebekler nasıldır?
Teşekkürler.
m2 SSD Önerisi
Merhaba 400 500 lira bandında m2 ssd önerisi verir misiniz? Teşekkürler
Merhabalar bütçe maksimum 700 tl. Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
Bu ekran kartına bu psu uygun mu?
Selamlar. Şimdi sizlere ufak bir soru soracağım. Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 Elite ekran kartına kullanmayı düşündüğüm temiz kullanılmış ve yorulmamış elimde bulunan Thermaltake 600w Psum var. Ben pek anlamam bilmem kaç pin lazım kaç artı kaç olmalı vs. Psuda uygun pin çıkışı var mı onu da bilmiyorum. Okuyunca da anlamıyorum. Kasayı açıp bakıyım dicem şehir dışındayım. Ekran kartını aldık eğer uymaz uygun pin çıkışı yok derseniz bi de psu sipariş edicem. İnternetten bi siteden bulduğum bilgiler şu (Psu ile ilgili);
teşekkür ettim şimdiden.
Selamlar. Bugün itibari ile aşı randevumu aldım ama geçtiğimiz günlerde 20-30 yaş erkeklerde bu biontech aşısının kalp iltihabı yaptığı görülmüş paket olmayalım? Varsa aşı olacaklar bi doluşun hele.
Merhabalar. Bu akşam sipariş geçeceğim için konuyu açmak istedim.
MAG B550M BAZOOKA anakartını tercih etmeyi düşünüyorum.
Bütçem buna el veriyor şuan 1000tl civarında.
Fakat ram support liste girdiğimde ramlerimi göremiyorum.
CMK8GXM1A2400C16 diye aratıyorum ama çıkmıyor. CMK8GXM2A2666C16 falan çıkıyor. Acaba uygun mudur?
1090 tlye satan satıcının kargo konusunda sıkıntı yarattığını okudum.
O satıcıdan sonra en ucuzu 1300 tl. Diğer düşündüğüm anakart MSI B450 Tomahawk. Aralarında 300 tl civarında fiyat farkı var. Yine de hangisini tercih etmeliyim?
Kasam THERMALTAKE V3 600W MidT ATX
WDC WDS120G1G0A-00SS50 (120 GB, SATA-III) SSD
HDD ST3500413AS (500 GB, 7200 RPM, SATA-III)
i5 7500 & Asus Prime B250M-K Ne kadar eder ?
Merhabalar i5 7500 & Asus Prime B250M-K parcalarimi sistem yukseltecegim icin satmak istiyorum. Sorunsuz suan kullandigim sistemde takili. Yardimci olursaniz ona gore konu acmak istiyorum.
Başlıkta da olduğu gibi arkadaşlar, Sistemde yükseltme yapıcağım için bunları satıcam fakat fiyat konusunda bir fikrim yok uzun süredir takip etmiyorum piyasayı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar. i5 11600kf işlemci almayı düşünüyorum bütçem sınırlı 800 lira veya aşağı yukarı o hesapta bir anakart tavsiyesi rica ediyorum. Ramlerim 2400mhz ddr4 fakat ilerde güncellenir tabii. Birde kasam Micro ATX , Standard ATX destekliyor.
Merhabalar. 2400 lira bütçem var + - 200 tl olabilir. Sizden ricam bana işlemci ve anakart tavsiyesi vermeniz. i5 10400f ile ryzen 5 2600x gibi arada kalmalar yaşıyorum. Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 185
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 7.540 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware