Merhaba arkadaşlar 400-500 bandında sıfır 2022 ara tavsiyesi alıcaktım yakıt, konfor ve 2.el iyi olan yardımcı olursanız sevnırım yakında zamanda halletmem lazım şimdiden teşekkürler
Biraz model var araştırdığım 450 bin life polo , 453 bin icon Clio , Skoda facia premium paket 470bin, c3 shine paket 470bin, 430 bin i20 1.0 T-GDI 100 PS Style Plus son olarak Toyota Corolla hangi pake uyar bilemedim.
GEÇ YAZDIRMA HP
Merhabalar hanin smart tank 519 modelini aldım wifi kurulumunu yapamadım ama hpnin verdiği makinanın password ıle bağlandım smart programı ıle fakat siyah beyaz da bile geç çıkarıyor çok yavaş. nedeni nedir acaba. Epson 3160 kullandım ort aynı hızları baskı hızları fakat bu kadar degıldı sorunu nası cozebılırım tesekurler.
SİLİNEN REHBER İPHONE
Arkadaşlar merhaba 4.sefer başıma geliyor kafayı yicem durup dururken rehberimdeki cogu numara gidiyor. az önce whapapptan konusurken kayıtlı olan arkadşaım 5dk sonra girdim sadece numarası gözüküyor rehberden silinmiş. cok başıma geldi tekrardan numaraları ekleyerek çözüm saglamaya calıstım ve mecburen yerim de olsa iclouddan 50gb satın alarak çözmeye calıstım yıne başıma geldi. hafızam var tel 128gb. nedir bu sorun anlayamadım.
İcloud.comdan kişileri geri yükle diye seçenekten deniyorum boş gözüküyor.
CLİO 5 MULTİMEDYA
|
ÖTV İNDİRİMİ MART?
|
|
Bu fiyata alınır mı?
|
5000 5200 arası Sistem Önerisi
|
OYUN LAPTOBU TAVSİYE
|
Son dakika Çin..
|
Özel Çocukların Öğretmeni.. /b] |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.526
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 70.259 (Bu ay: 1.129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13.503 (Bu hafta: 7)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic