Uzun araştırmalarım sonucunda AMD bilgisayar toplama kararı aldım.
Ekran kartını belki GTX 4060 seçebilirim. Ama kararsızım.
İstediğim şey: Oyun açıkken arkaplanda 30-35 tane chrome sekmesi açıp başka işlemlerde yapabileyim.
Bunlara göre amd özellikli 30.000 TL bütçe bir sistem toplayabilir miyim?
Toplamak istediğim yer Vatan Bilgisayar.
Sebebi: Bir ram arızası oldu gittim götürdüm hemen yenisini verdiler. Arkasında duruyorlar.
Ama başka sitede daha ucuza toplayabiliyorsam 10.000 TL fark oluyorsa arasında alabilirim.
Düzgün bir sistem toplama ve pişman olmama şansım varsa lütfen yardım edin.
Üzerimizden Kaçırılan Mal & Mülk Hakkında
Babam vefat ettikten ettikten sonra ablamla bana bir miras kaldı. Ablamla bu yeri biz ölene kadar çocuklarımıza kalana kadar satmayacağımız konusunda anlaştık.
Daha sonra ablam ikinci bir evlilik yaptığı için (2.evliliğinde bu miras geldi) öldüğünde bu miras hakkının payı üvey kızına geçmesin kendi öz çocuğu alsın diye
mülkümüzün tapusunu kuzenimize devrettik ve ona verdik. Şuanda mülkümüzün tapusu kuzenimiz üzerinde, ancak
bu mülkü benden habersiz satılığa çıkartmışlar ve haftaya çarşamba günü tapuya gidecekler. Kısacası kandırıldım. Kendi öz ablam tarafından
Bu durumda yapabileceğim birşey var mı? Hakkımı nasıl arayabilirim? Bütün hukuk forumlarına konu açıp avukatlara danışıyorum şuanda.
En profesyonel avukatların burada olacağını bildiğimden buraya yazmak istedim. 2.000.000 Milyon TL hakkım var ve kandırıldım.
Şuan çokmu geç? Çünkü bana bu oyunu oynayan ablamın kızı da avukat. Öz kardeşim tarafından kandırıldım. Konuşma kayıtlarımız, herşey duruyor.
|
Samuray Filmi Vardı Hatırlamıyorum Yardım!!!
|
Bu Gizlilik Sözleşmesinde Tehlikeli bir Madde var mı?
|
OverflowException Sorunu
|
Oyun Hileleri & Cheats
|
USTALAR EKRAN KARTIM GORUNMUYOR
|
|
Yandex Saçmalığı!
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 174
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.161 (Bu ay: 243)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware