Arkadaşlar merhaba Egea cross 1.4 lounge plus dan clio 1.0 techno espri alphine geçilir mi. Eski aracım clio 4 0.9 tce idi çocuk olunca satıp geniş olmasından dolayı egea cross aldım. Yeni clio ya geçsem iç hacim olarak sorun yaşar mıyım sizce. Bagaja eskisi kadar ihtiyacım olmuyor ayrıca clio otomatik olacak artık otomatik istiyorum
Arkadaşlar kaç mikron üstü boyalı kabul edilir. 140 mikron lar boyasızdır değil mi
Merhaba egea cross 1.0 motor ve megane bakıyorum. Egea cross b0töeme daha uygun ancak sahibinden de 6 7 ilan var bu motor seçeneği tutulmadı mı düşünceniz neler alınır mı
Arkadaşlar 2021 model 1.3 tce edc Joy comfort alacağımbşrkaö sorum var bilenler cevaplayabilir mi.
1. Joy comfort donanıma normalde arka tarafta havalandırma ızgarası var diye biliyorum izlediğim incelemelerde de o şekilde ancak alacağım aracın arka da havalandırma yok bunun sebebi nedir standart değil mi
2.7 ileri edc şanzıman var kronik sorunları var mı
3.700 civarına önereceğiniz başka araç var mı
Lastikler ile ilgili bir soru
Merhaba 2019 model clio 4 aracım var 1.5 sene önce aracın ön lastiği paylaşmıştı ve ön 2 lastiği değiştirdim ucuz bir marka ile. Arkada orjinal continental lastikler duruyor ön 2 lastik farklı. Önden çıkan 1 sağlam continental lastik ise boşta duruyor 6000km kullanıldı. Şimdi orjinal continental lastik ten 1 tane daha alıp ön lastikleri değiştirsem sorun olur mu. Çıkan lastik yani ön lastik 1 i sıfır 1 i 6000 km aralar 27000 de. Yoksa bu şekil ön 2 lastik farklı mı devam edeyim ne tavsiye edersiniz
Clio 4 0.9 tce Manuel den clio 5 1.0 tce icon otomatiğe geçiş mantıklı mı arkadaşlar. Şimdiki aracım 20 binde.hem donanım olarak hemde otomatik olması açısından clio 5 mantıklı geldi siz ne dersiniz.normalde geniş bagajlı egea cross megane sedan joy bakıyordum ama clio 5 in bagajında da sanırım clio 4 e göre genişletilmiş. Ne tavsiye verirsiniz
Arkadaşlar maksimum 480 civarı araç bakıyorum iki araç arasındayım başka tavsiyeniz var mıdır. Egea ya çekmiyor diyorlar biraz uzaklaştım ama. Birde astra 1.4 turbo bakıyorum ama eski geliyor
450 470 civarı araç önerisi
Merhaba şuanki aracım clio 0.9 tce küçük gelmeye başladı arayışındayım ne önerirsin. Fiat egea cross 1.4 urban bakıyorum başka tavsiyeniz olur mu. Otomatik Manuel fark etmez
Merhaba Fiat egea cross düşünüyorum. 1.4 ya da 1.0 urban.tavsiye eder misiniz. Özellikle 1.4 performansı yeterlimolur mu şuanki aracım 0.9 tce clio yeterli geliyor ona göre yorum yaparsanız
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 666
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 61.630 (Bu ay: 3.347)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 395 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası