MG 4 alınır mı?
1 milyon civarı bir elektrikli araç düşünüyoruz. Bu aracı önerir misiniz? veya yerine başka alternatifiniz var mı?
Malum mayıs ayı geldi, sezonun bitmesine 3 maç kaldı. Genel olarak şunu merak ediyorum. Fenerli arkadaşlar Galatasaray maçına hangi şartlar altında çıkmayı ister? Şıklara yazdım ama genel olarak şunu soruyorum;
- ilk ihtimalde, Galatasaray şampiyonluğu garantilemiş olacak. Sonuçta bu maça çok fazla asılmayacaklardır diye düşünüyorum.
- İkinci ihtimalde şampiyonluk bu maça bağlı olacak. Bu durumda doğal olarak iki takım da asılacaktır diye düşünüyorum.
- Üçüncü ihtimalde fenerin şampiyonluk şansı olduğu için Galatasaray bu durumda bu seneye iyi bir kapanış yapmak için hırs yapabilir diye düşünüyorum.
Siz olsanız nasıl bir ortamda maç olmasını isterdiniz?
Eski kasa audi a5 alınır mı?
İcardi mi Drogba mi?
Sene başında çoğumuz şüphe ile baksak da icardi hepimizi şaşırttı. Şimdilerde lige gelmiş en dominant forvet bile diyenler var. Ama bence Drogba daha alfa duruyordu takımda. Daha bir lider gibiydi. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Hangi felakette sağ kalabilirdik?
İnsanlık olarak hepimiz veya bireysel olarak sadece siz, acaba hangisinden sağ kurtulabilirdik yoksa hepsinde yok mu olurdu insalık?
Üç silahşörler aslında kötü tarafta mı?
Üç silahşörler hikayesi bize genelde çizgi filimlerde, masallarda vs. anlatıldı. Hikayede bu arkadaşlar kralın koruma birliğindeler. Zamana baktığınızda ise zaman tam da fransız devrimleri zamanına denk geliyor.
Fransız devrimi zamanında halk açlık, fakirlik ve diğer zorluklar ile mücadele ediyor. Bir süre sonra da doğal olarak krala isyan ediyor özet olarak. Wikipedideki açıklama şu şekilde;
Üç Silahşorlar, Alexandre Dumas tarafından yazılmış olan tarihi macera romanı.
Fransa’da XIII. Louis döneminde kralın muhafız birliğinde görev yapan Athos, Porthos ve Aramis adlı üç silahşore katılmak üzere Paris’e giden D'artagnan Romansı (Dartanyan) adlı gencin maceralarını konu alır. Roman kahramanlarının, kralı düşürmek isteyen Kardinal Richelieu’nun komplolarından kralı korumak için giriştikleri maceralar anlatılır.
Benim burada hep takıldığım bir şeydir aslında bu. Bu arkadaşlar aslında iyi tarafta mı yoksa kötü tarafta mı?
Çift yarık deneyi sizce de ürpertici değil mi?
Kuantum ile ilgili bir deney bu. Özet ile iki ayrı delikten foton parçacıkları fırlatılıyor. Normalde beklenen karşı taraftaki levhada 2 noktada veya yarıktan oluşan izler olması. Ki deneyi birisi gözlemler iken gerçekten de bu oluyor. Ama bir gözlemci olmadığı durumlarda ise parçacıklar kafalarına göre hareket ediyor.
Hani bilgisayar oyunlarında sizin baktığınız tarafta bir görüntü varken haritanın bakmadığınız yerlerindekiler işlenmez ya bana bu durum biraz onu hatırlatıyor ve gerçekten ürpertici bir durum. Sizler ne düşünürsünüz veya biliyor muydunuz bu deneyi?
Fener bu sene avrupada kupa kazanabilir mi?
Siz ne düşünüyorsunuz sizce grubu lider kapatsa kupayı alabilir mi? Bunum ülke puanına etkisi ne olur?
Redmi Note 11 pro nasıldır?
İyi günler. Şu sıralar bir telefon arayışındayım. Alacağım telefon için max 10 bin TL limitim var gibi şu anda. Redmi Note 11 pro önerdi arkadaş. Sizlerin düşünceleriniz nedir? Bu bütçe ile bu telefon alınır mı veya başkaca alternatifler nedir?
özlü sözler yazacaktım ama durdum, o zamanlar eskilerde kalmış. vaz geçtim yazmaktan... |
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.027
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 50.214 (Bu ay: 1.717)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.985 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic