Merhaba.
10 küsür yıllık Sony televizyonumuz hasar aldığı için değiştirme ihtiyacı doğdu. Sıfır cihaz almak yerine temizini araştırmam için 3 yıl veya daha eski cihaz modelleri tavsiye etmenizi rica ediyorum.
10.000 liranın üzerine çok çıkmadan bu işi bitirmek istiyorum açıkçası. Dolayısıyla IPS panelmiş, akıcı işletim sistemiymiş, ince çerçeveymiş bunları çok da önemsemiyorum. Kullanacak adam babam. D Smart aboneliğini iptal ettirmem çok zor ama uydu alıcısı olursa belki D Smart gibi hizmetlerin artık gereksiz kaldığını anlar. Tahminimce her televizyonda bir uydu alıcısı vardır artık. Ben kullanmayacağım fakat bir ihtiyaç olursa Xiaomi Mi Box falan alıp Stremio kullanırım zaten. Güzel bir işletim sistemi kötü mü olur? Elbette hayır. Android olursa apk yüklemek benim için güzel bir seçenek olur. Zorunlu demek istemiyorum, babam 4K ile 1080p arası farkı gözlük kullanmayı reddettiği için fark etmeyecek ama yine de 4K olsa iyi olur. 100/120/144hz bu bütçelere mümkün mü bilmiyorum ama pek de ihtiyaç yok, ben bilgisayarımı ve oyun konsollarımı odamdaki monitörlerime bağlıyorum.
Hangi markalar araştırılmalı? 5 sene öncesinin piyasasında uzun ömürlülük/güvenilirlik açısından hangi markalar ön plandaydı? Hangi markalardan kaçmalı?
Edit: Bir belirtmem gereken husus da ikinci el almanın ne kadar mantıklı olduğunu bilmemem. 15.000 liraya sıfır 4k televizyonlar mevcut. Siz olsanız bu şartlar altında hangi yolu izlerdiniz?
Arcanalar ve daha fazlası %75'den satılık
|
15m2 civarı odayı soğutmak?
|
|
Zeus Arcana Arıyorum
|
|
Teknik Destek Olaydan Habersiz
|
Geçerli Bir IP Yapılandırmasına Sahip Değil
|
Dosya Kayıt Yeri
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 72
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 4.694 (Bu ay: 185)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware