Merhaba,
Çalıştığım şirketten 29 Eylül 2023 tarihinde EYT sebebiyle ayrılıp 1 Ekim tarihi itibariyle aynı maaşım ile işe başladım.
Ancak sanıyorum şirketimin hatası, gelir vergisi matrahlarımı baştan başlatmışlar. Ekim Kasım Aralık 3 ay boyunca sanırım fazla maaş yatmış ama farkında değilim. Emeklilikten dolayı rakam değişti sanıyorum. Dolayısı ile sanırım vergi borcum var. Ama bunu nasıl hesaplarım? ne kadar vereceğim. bugün son günmüş. hiç anladığım şeyler değil. ödemesem ne oluyor.
Teşekkürler.
Merhaba.
Amacım maç veya film izlemek değil, amacım:
-evde canlı yayın sırasında kanalları geriye almak
-kaçırdığım bazı dizi ve programları portalından açarak izlemek
-arabayla uzun yol sırasında telefondan haberleri izlemek
LG 2022 C2 TV sahibiyim. Ulusal kanal izlediğimden en iyi uygulama, en kolay uygulama, en net görüntü, en hızlı uygulama olarak neyi tavsiye edersiniz?
Fps neden düşük
|
Çizik Jant Onarımı
|
Anahtarsız araba çalınıyor mu?
|
|
Merhaba. Normal bireysel kullanıcıyım. Araç alım satım işi yapmıyorum. Hatta 10 sene sonra hayatımda ilk defa araç satacağım. Sıfır bir aracım var. Ama hayatımdaki bazı gelişmelerden dolayı yeni aldığım aracı satmak durumundayım. 6000 km altı satılmayacağı söyleniyor. Bu gerçekten yasak mı? Cezası nedir? Veya noterdeki beyanmı bu sadece. Yani alıcı ve satıcı karşılıklı anlaştıktan sonra bir sorun oluyor mu?
|
Terasta saksıda zeytin ağacı olur mu?
|
Merhaba,
Kontrollerın sol analog çubuğu üstündeki deriye benzer koruma söküldü. Garantiden yapılacağını veya değiştirileceğini düşünüyorum. Garantiden nasıl faydalanabiliyorum. Nereye gönderiyorum. İstanbul Tuzladayım. Teşekkürer.
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 717
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 23.430 (Bu ay: 747)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 135 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun