Çamlıca Kulesi arkasındaki Dev yapı
Çamlıca kulesinin solunda yer alan yapıyı ilk kez gördüm ve bu büyüklükte olmasına çok şaşırdım. Tam olarak nedir bu yapı?
1999 sonrası çalışmaya başlayanlar
EYT biliyorsunuz 08.09.1999 tarihinden önce işe girenleri kapsıyor ve bu kişiler 43 yaşında 5000 günle emekli olabiliyor. Ancak bu tarihten sonra işe girenler sadece 1 gün veya bir kaç ayla tam 17 yıl cezalandırılıyor ve 60 yaşında emekli olabiliyor. Bu çok büyük adaletsizlik değil mi? Bir düzenleme yapılacaksa mutlaka kademeli emeklilik sistemi getirilmeli ve bu kişiler mağdur edilmemeli. Bu insanlar seslerini ve tepkilerini #2000lerKademeliEmeklilikİstiyor hashtagi ile duyurmaya çalışıyor.
FM22 Amazon Gaming ile Ücretsiz.
Amazon Prime Gaming abonesiyseniz https://gaming.amazon.com adresinden Epic Games hesabınıza ücretsiz tanımlayabilirsiniz.
Edit: Yaklaşık 10 dakika kadar Talep edilebilir durumdaydı, Epicgames hesabıma bağladım ama henüz gözükmedi oyun, sayfadan da kaldırmışlar :)
Netmaster CBW-383Z4 Modem Sorunu
Merhabalar,
Bu modeme bağlı Xiaomi TV stick ve Samsung Galaxy A7 telefonda yaşadığım bir problem var. Bu cihazlar sürekli olarak kablosuz ağa bağlanamıyor, ancak evdeki diğer cihazların (xiaomi redmi telefon, laptop ve xbox) kablosuz bağlanmasında problem bulunmuyor. Modemin arayüzünden Kontrol Kanalını Alt 1-2-3 olarak değiştirdiğimde cihazlar bağlantı kurabiliyor ama bir müddet sonra kanal kendiliğinden değiştiğinden problem tekrar ediyor. Bu problemi yaşayan ve çözümünü bilen var mıdır?
Aynı XBOX da farklı profile ait oyunlar
|
Hat taşıma ve taahhüt hk.
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.342
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 11.137 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 873 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar