DH Premium uyeleri dikkatine
|
2015 model Passat alinir mi?
Merhabalar,
Su sira 2015 model bir passat araca cok gozum kaydi. Confortline donanim 2.0TDI 150 PS Variant arac ve DSG'li. 111 bin kilometrede. Eger araci alirsam pesinat arti 6 sene krediyle alacagim. Her ne kadar galeriden alacagim icin 2 sene garantisi olsa da biraz gozum korktu. Sizce 6 sene krediye girilmeli mi 8 yasinda bir arac icin. Kredi bittiginde 15 yasina gelmis olacak ve emin olamiyorum. Ve 111 bin kilometredeki aracin agir bakim vakti geldigi icin bana ne tarz bir masraf cikarir tahiminen. Almanya'da yasadigim icin tamir masraflari turkiyeyle ayni degil tabii ki ama hangi parcalar bu vakte kadar degisimi glemis olur, Triger seti degismesi gerekir mi bu kilometrede bir arac icin. Simdiden tesekkur ediyorum.
Dedigim arac bu: https://www.autohero.com/de/volkswagen-passat/id/9be0e7eb-e350-4e05-87c0-bf45b9f890c4/
Passat b5.5 alınır mı
Herkese merhabalar,
Linkdeki araci almayi dusunuyorum, fakat aklimda bazi sorular var. Bu araclarin guvenirligi nasildir? Aracin butun bakimlari tam triger kayisi daha 3000 km once degistirilmis, yagi suyu her turlu bakimlari da ayni sekilde yakin zamanda degistirilmis. Arabayi gormeye gittigimde neleri dikkat etmeliyim, nelere bakmaliyim. Arac sizce temiz mi? Beni uzun yola ciktigimda dag basinda birakir mi? Yilda ortalama 25 bin km den asagi yol yapmayacagim. Daha once megane 2 expression kullaniyordum, uzun yolda simdiye kadar hic sikitni yasatmadi bana. Bundan da ayni performansi alabilir miyim?
Tesekkur ediyorum
Porsche Cayenne 300.000 km
|
Ilk araba önerisi
|
Laptopta çok düşük FPS
|
Ön kameram çalışmıyor
|
2500 tl ye kadar sistem tavsiyesi
|
İnstant kamera için film arıyorum
|
DONANIMHABER DONANIMHABERLİLER KLÜBÜ
|
Hayır, olamaz! |
Çok mu umrundayım sanki? Beni merak ettiğin anlar sadece başıma bela geldiği anlar değil mi? |
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.848
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 15.718 (Bu ay: 553)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 730 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic