İzmir Arıza
Merhaba.
Bornova/Kazımdirik 187 sokakta oturuyorum. Ctesi sabahından beri de internetim yok. Modemin ışıkları Ctesi ve Pazar günü boyunca kırmızı yanıyordu, dün ve bugün de yeşil yanmakta. Modemin ayarlarından baktığımda internete bağlı olduğunu söylüyor modem, ancak ne kablosuz ne kablolu olarak bağlanamıyorum. Ki zaten modem telefonda gözükmüyor bile.
Online işlemlere girdiğimde üstteki yazıyla karşılaşıyorum Perşembe veya Cuma gününden beri, ama şeffaflık raporu sayfasında baktığım zaman altyapı ile alakalı hiçbir çalışma/arıza bilgisi de göremedim. Sadece yarın (ayın 30'u)nda İzmir'de bi çalışma olacağı yazmakta. Daha önceki tarihlerle alakalı hiçbir bilgi göremedim Ctesi günü ilk kontrol ettiğimden beri.
Bu arıza ne kadar daha devam edecek, ne zaman düzelecek veya modem ışıkları yeşil olduğuna göre eğer düzeldi ise ben tekrardan internete nasıl bağlanacağım?
Yardımınız lazım, teşekkür ederim şimdiden.
Başlıkta dediğim gibi, gerek speedtest, gerek turknet'in kendi hız testinde aldığım değerler ile GFN'in bana verdiği değerler uyuşmuyor, yükseltmek için ne yapmam lazım? Turknet'e bugün geçtim, öncesinde kablonet kullanıyodum, ve kullanmakta olduğum hızı GFN'de direkt alabiliyordum (geceleri kablonet hız düşürdüğü için turknet'e geçtim. 100/5 veriyordu 00-19 saatleri aralığında kablonet. 19-00 aralığında ise 25/5).
Bu arada evet EU serverına bağlıyım, hep öyleydi ve bu daha önce bir sorun oluşturmadı. Hatta MS bazında turknet'in gösterdiği 53 (bazen 55-56 oluyor) kablonet'in vaktinde verdiği 60-70 aralığından daha da iyi. Ama hızım epey düşük durumda. Bu da kağıt üstünde pingim gözükmese bile oynayış deneyimimi epey hantal bi hale getiriyor.
Dil Değişimi Sorunsalı
2. Yılın Şerefine
SK Gaming LCS'e Veda Etti
|
Bir Hikaye Düşünün.
|
Roccat vs Origen sonu sorunsalı
|
|
CandyPanda Tekrar SK'da Godg1ven Sub Oldu '(
|
4/21 PBE Güncellemesi
|
Zeus!!!Your son has returned.I bring the destruction of Olympus! BattleTag: Lethium #2404
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.278
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 18.527 (Bu ay: 222)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 883 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO