HP Pavilion Power 15 laptop klavye sorunu
klavyemde bir anda 3 e d c tuşları çalışmamaya başladı. tuşları söktüm içlerini temizledim tekrar yerleştirdim, kasayı açıp soketleri kontrol ettim, sıvıyla temas etmediğine de eminim. bu problemi bir çok kişi yaşamış. daha önce başına gelen ve çözüme kavuşan oldu mu? ekstra usb klavye taktım onunla kullanıyorum şu an. laptop klavyemde bu tuşlar çalışmıyor. sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim, güncelledim hiç bir işlem işe yaramadı. yardımcı olabilecek var mı?
Herkese merhaba, başlıkta da yazdığım gibi Philips Grind & Brew Kahve Makinesi HD7761 modelinden satın almıştım. 4 aylık kullanım sonunda cam sürahinin alt kısmı kırıldı ve cam sürahi sigortaya girmediği için kendim aramaya başladım. Ürünü kendi sitesinden almak istersem 750tl gibi bir fiyat biçiyorlar. Bu sürahinin muadilini nasıl bulabilirim? Ölçülere göre uyan herhangi bir sürahi de uyar mı acaba? Linkleri aşağıya bırakıyorum. Daha önce başına gelmiş olan veya konu hakkında bilgisi olan varsa çok iyi olur. Tekrar kırılabilecek bir parçaya bu kadar vermek istemiyorum açıkcası.
Kahve Makinem bu:
Sürahi bu:
Meslek: Antrenör
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 804
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 7.762 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO