Rampage Bumpy f/p fixed rgb mesh kasa kısa incelemesi
Bu kasayla ilgili internette hi.bir içerik bulamamamdan dolayı aldıktan sonra bi konu açayım dedim. 300-350tl arasında f/p bir kasa bakıyordum ve 345tlye bu kasayı aldım, gerçekten fiyatının hakkını veriyor. Elimde aynı anda Dark Diamond Pro kasada var genel olarak bu kasayla karşılaştıracağım. Öncelikle malzeme kalitesi olarak 500tl civarına satılan diamond prodan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim sacın kalınlığı, kasanın şasisinin rijitliği çok daha iyi ayrıca diamond proda yan cam akrilik iken bumpyde temperlı cam var kalınlığı vs. standart denilebilir.
Diamond pronun öne geçtiği yer ise sessizlik. Rampageda ki fanlar daha parlak bir aydınlatmaya sahip olsada daha sesli çalışıyorlar üstelik performanslarıda daha kötü. Diamond pro da önde mesh panel olmamasına rağmen hava akışı hissedilir derecede daha iyi.
Kablo toparlama açısından genel olarak gayet iyi olsada dikey ssd yerlerinin yanında kabloları geçirmek için bir yer olmaması rezalet. USB 3.0 kablosu kocaman yapılmış döndürülmüyor da kabak gibi kaldı görüldüğü gibi.
Volkswagen Tork Konvertörlüye mi dönüyor?
Sistemim ne kadar eder?
|
2012 fabiamı bir günde sattım
|
D3100 için f/p çanta önerisi ?
|
Davidoff Cool water alınır mı?
|
Arkadaşa doğum günü hediyesi önerisi
|
2013 Kia Cee'd Sportswagon Premium - Sirius Gri - Michelin Cross Climate 2012 Opel Astra J HB 1.4t man. Sport - Neptün Mavi Sava intensa UHP 2 |
Son Giriş: 8 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.776
İkinci El Bölümü Mesajları: 153
Konularının görüntülenme sayısı: 8.664 (Bu ay: 87)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.509 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware