1 Aylık TV+ Premium Kod 12tl
Merhaba arkadaşlar, elimde 1 aylık premium kodlar mevcut.
Kodların 31 aralık tarihine kadar geçerliliği bulunmakta.
ödeme için enpara veya garanti yoluyla yapılabilir.
600d şuan alınır mı
arkadaşlar merhaba,
ilk defa dslr alacağım fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ama bütçem sınırlı ve ikinci el olarak 600d 18-55mm is bi makine buldum letgoda fiyat olarak 1300tl diyor.
sizce bu fiyata bu makine alınır mı? yoksa fiyatı yüksek mi? tek yapacağım gündüz vakti resim çekmek video ile pek işim olacağını sanmıyorum.
sarı sitede de 1200 liraya 550d var 18-55 is mesela
Merhaba arkadaşlar,
Blubitex adında Trust wallet(TWT) tarzı cüzdan için alım satım yapabildiğiniz yeni bir nevi borsa platformu keşfettim.
Bilenleriniz vardır aralık ayında Trust wallet Binance borsası ile bir Airdrop düzenledi ve belirlenen tarih aralığında işlem yapan kullanıcılara 100 TWT token verdi. Bende bu 100 token'a sahip oldum ve Trust Cüzdanımda duruyor. Binance'dan Trust cüzdana aktarımdan sonra kalan bakiyem 99.54 TWT ve şu anki piyasa değeri(0.1352 dolar/adet) ile 13.457 dolara tekabül ediyor. Coinmarketcap'den TWT tokenin ilk çıktığı tarihe bakarsanız çıkış fiyatını görebilirsiniz. 31 temmuzda 0.0068 dolar ve 322 milyon dolarlık işlem hacmine sahip iken bugün 0.1353 dolar ve 1milyar 240 milyon dolarlık işlem hacmine ulaşmış bulunuyor. Alım satıma başlama tarihi 5 mart geç kalmamanızı tavsiye ederim. kaybedecek birşeyimiz yok nasılsa
Blubitex tokenı(BBE) ise şuan TWT tokenin açılış fiyatından 10 kat daha değerli olarak satışa çıkacak.
Üye olduğunuzda 100BBE kazanıyorsunuz
KYC(Know Your Customer) Tamamladığınızda 100BBE daha kazanıyorsunuz
KYC'niz onaylandığında 300BBE toplam 500 BBE alıyorsunuz
Ayrıca sisteme üye yaptığınız her kişi başına size 100BBE daha vermekte.
Çok geç olmadan üye olup değerlendirmekte fayda var gibi. Sonuçta elimizden çıkan bir şey yok ancak 6 ayda twt token gibi 20 kat artma gibi durum olursa 500BBE eder 620 dolar.
Refli ve refsiz linkimi bırakıyorum değerlendirmek isteyen arkadaşlar varsa buyursunlar.
https://blubitex.com/?ref=vWJzAsCSXA9oTGi2cBHk5qdE41ZWX59uwRDL
edit: başlıktakı token sayısı güncellendi, hatalı yazmışım
|
|
Binance’a transfer için ltc mi avantajlı btc mi?
|
Ekran kartım mı bozuldu? No signal diyor
|
|
Hisse senedi alımında alt limiti düşük bankalar???
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 87
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 7.754 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar