120 HZ TV tavsiyeleriniz nelerdir?
Merhaba, 55'' TV almayı planlıyorum. 120 HZ'de 2 Marka arasında kaldım. 3. marka olan samsungun QLED'i denedik playstation5 için yetersiz.
LG ve Philips arasında 120HZ TV'lerde tavsiyeleriniz nelerdir?
Duyduğum ve araştırdığıma göre, Oled'lerde belirli bir süre sonra yanma durumu oluşuyormuş. Bundan dolayı çekimser kaldım.
Hem evde Sinema izlemek için hemde arada sırada PlayStation 5 oynayabileceğim oyun modunda sorun olmayan TV tavsiyelerinizi ve sebeplerini yazabilir misiniz?
Bu konunun birçok kişiye faydası olacağını düşünüyorum.
Bizim deneyip randuman alamadığımız TV Samsung Q80B modeli ve 85C modeli Game motion özelliği lag yapıyor. Samsung sorunu kabul etmiyor. Yeni serilerde aynı sorun devam ediyor diye biliyorum. 2023 TV'lerinde bu sorunlar devam ediyor maalesef.
Elektrik üreten motor
Merhaba sevgili üstadlar,
Benim sorum biraz karışık olacak ama bilgisi olan kişilerden yardım istiyorum bu konuda.
Elimde;
Gamak 15 Kw (20 HP) 1500 d/d Üç Fazlı Asenkron Elektrik Motoru
Var bu motorun karşılığını su türbini ile verirsem takılacak su yelpazesi ölçüleri ve verilecek su basıncı ne olmalıdır?
2 bu motor karşılığını 3000 devir motorla çark sistemi oluşturabilir miyim? Yada kaç devir motor kullanmalıyım? Sağlıklı olan sizce hangisidir?
15 kw güç üretecek 12 kw yük olacak şekilde düşünürsek tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim?
|
Meslek: Veri giriş operatörü
İlgi Alanları: Bilgisayar, IRC, Wp
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 3.998 (Bu ay: 277)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware