2 Windows 10 kurmak
Monster abra a7 v1.1 bilgisayarım var. Bugün 2. ssd sini taktım ve içine uefi modda w10 kurdum. İlk ssd de w8.1 vardı yine uefi modda. Açılışta hangi sistem ile başlanacağını soruyordu. Sonra eski ssd ye de w10 kurmaya karar verdim. Bu sefer açılışta sormuyor ve eski ssd deki w10 u açıyor. Bios tanda uefi modda iken boot sıralamasına baktığımızda windows boot manager olarak eski ssd gözüküyor sadece(burası zaten sistemler farklıyken de böyleydi bişey değişmedi yani). Aslında isteğim sormadan açmasaydı zaten ama yeni ssd nin w10 una ulaşamıyorum hiç bir şekilde. Bu arada yeni ssd eski ssd nin w10 unda disk olarak görünüyor o konuda problem yok.
SSD Uyumu
Monster abra a7 v1.1 model bilgisayarım var. İçindeki msata ssd si bozuldu. Bilgisayarın 1 msata 2 adet de sabit disk slotu var gözüküyor özelliklerinde. msata ssd ler gördüğüm kadarıyla pek yaygın değil artık çeşit bulmak kolay değil. Bilgisayarın sabit disk slotu, yaygın olarak gördüğüm sata 3 ssd leri destekliyor mu veya bunu nasıl öğrenebilirim? Bir de ne önerirsiniz fazla çeşit olmasa da msata slotunu kullanmaya devam etmemi mi yoksa diğer slota başka bir ssd mi önerirsiniz
Black Ops 2 Ses Sorunu
|
2 gb üstü dosya indirme sorunu
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.238 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar