Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 357 (Bu ay: 1)
MORTAL KOMBAT 1 ( XBOX GRUBU )
Merhabalar forumda Mortal Kombat 1 oynayan var ise ekleşelim Erman34 kullanıcı adı KOTH vs yaparız
Sadece konsol oyuncularıyla eşleşilen fps ?
Arkadaşlar mouse ile oynayanların olmadığı sadece kontrolcü ile oynayanların bulunduğu bir FPS oyunu var mı ?
İŞ TEKLİFİ HAKKİNDA
|
Mortal Kombat XL oynayan yok mu
Oynayan varsa eklesin beyler Erman34 kullanici adi
Monitör ve Ekran kartsız sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar işten vakit bulduğum zamanlarda oyun oynamak istiyorum. Bana orta üst bir sistem önerebilir misiniz.
Ekran Kartım mevcut Rtx 3080 Gaming Z Trio var
Monitörüm mevcut
Ve Psu mevcut
Diğer ürünler için bir destek alabilirsem süper olur. Şu anda piyasada bulunan çoğu oyunu Ultra da oynatabilsin yeter para konusunda sınır yok diyebilirim ama böyle cafcaflı ışıklı yanarlı dönerli birşey istemiyorum. Sade basit gösterişsiz bir sistem olabilir.
Mortal Kombat XL oynayan yok mu
Arkadaşlar Xboxta sürekli mortal kombat xl oynuyorum ama çok fazla rakip bulamıyorum oynayan varsa bi ekip oluştursak çok iyi olur
Ofise gizli kamera koyulması hakkında soru
Merhaba arkadaşlar çalıştığım şirkette bulunduğum ofise (2 kişilik bir oda) yangın dedektörü görünümünde gizli kamera yerleştirilmiş bana hiçbir bilgi verilmeden bunu da sabah ofise gelince fark ettim. Öncelikle ben şirketi dava edip bütün yasal haklarımı da alıp ayrılmak istiyorum bu mümkün müdür ? Beni birisi bilgilendirebilir mi ?
Arkadaslar Xboxta şuan MK XL indirimde ve server doluluk oranini merak ediyorum ona gore satin alicam. Elinde olan varsa oyundan bilgilendirirse cok memnun kalirim ( Normal server odalarinin doluluk orani )
Ayrica ayni soru Mk11 için de gecerli. (
umarim cevap veren cikar cok sagolun
Xbox Series S HDR sorunu
Arkadaşlar merhaba 2-3 hafta önce Series S cihaz aldım ve oyunları hiçbir şekilde HDR aktif olarak oynayamadığımı fark ettim ayarlar menüsünde televizyonumun HDR desteklemediği yazıyor. Önceki cihazım PS4 ve PS4 pro larda sorunsuz bir şekilde HDR oynayabiliyordum televizyonum destekliyor. Acaba sorun nedir ?
Sahip olduğum TV modeli :
https://www.lg.com/tr/tv/lg-43LK5900PLA
Model adı :
LG 43'' LK5900 Serisi Full HD Smart LED TV
Sony WH-CH510 Windows 10 sorunu
|
PSN ID: MuskulPresident ( Ps4 Pro ) XBOX ID : Erman34 ( Xbox Series S ) |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.396
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 97.539 (Bu ay: 1.979)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.766 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun