TV olmadan digitürk üyeliği
Arkadaşlar yeni bir şehre taşınıyorum. Henüz TV almadım. Fakat ev taşınma işlemlerinin hızlanması için her gittiğimde bir şeyleri halletmeye çalışıyorum. Olur da digitürk servisi TV kurulumundan önce gelirse yine de Kurulum yapıyorlar mı?
Araştırdım ancak bulamadım. Bu All in One PC monitör olarak da kullanılabilir mi arkadaşlar?
Merhaba, malumunuz yurtdışında Vodafone gibi şirketler hat üzerinden telefon satışı yapıyor. Bu telefonlarla ilgili bir sorum var.
Atıyorum X Telekominikasyon şirketi üzerinden hat üzerinden bir telefon alındı. Bu telefon hiç açılmadan Türkiye'de IMEI kaydı yapılırsa Türkiye'de bir hatla çalışır mı? Yoksa o sim kart/hat üzerine kilitli mi oluyor. Derdimi tam anlatamadım biliyorum ama.
Arkadaşlar merhaba azami süreden dolayı bu yıl kaydım silinecek bu nedenle okuduğum bölümün sınavlarına tekrar girdim ve kazandım. (YKS açıklanmadı, yetenek sınavı) Şimdi sorum şu ben derslerimin ne kadarını saydırabileceğim. Şu ana kadar yıl bazlı olarak 2. sınıf ve 3. sınıfın yarısını bitirdim. yani normal şartlarda mezuniyetime 1-1.5 yıl kalmıştı. kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa derslerimin tamamını saysalar bile alabileceğim ders kredisi 1. sınıf gibi mi değerlendirilecek?
Kayıt Sildirme Süreci/Süresi
Üniversiteden kayıt sildirme süreci tahminen kaç gün sürüyor arkadaşlar?
Bu sistemi hangi ekran kartıyla güçlendirebilirim
|
Bu sistem upgrade edilebilir mi?
|
Yeni Ekran Kartı uyumu
|
Satılık - Bronze Morph Eldiven (MW)
700d ikinci el fiyatı?
|
Meslek: Avukat
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.149
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 18.502 (Bu ay: 167)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 922 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun