Toyota Hb Hibrit ani frende vitesin n konumuna geçmesi
geçen bir başka aracın hatası yüzünden ani fren yaptım, frene çok sert bastım araç durduktan sonra devam edeyim derken birden aracın vitesinin n konumuna geötiğini gördüm. bir kaç araçtada böyle durumla karşılaşan var ama çoğunluk bunun olmayacağını söylemiş. elim vites topuzunda değildi olsa bile topuzun düğmesine basmadan vitesi n geçiremem, eğer fren sırasında vites ile oynamış olsayım muhtemelen n'ye değil direk parka almış olurdum, zira fren anında kemer olmasa cama yapışırdım. sizce bu aracın bir özelliği mi yoksa başka bir şey mi var.
Tss 2.0 Tss 2.5 ve 2.5+ güncelleme imkanı var mı?
toyota yeni camey modelinde 2.5 ile yeni güvenlik güncellemesini yayınlayacak. 2.0 ek olarak yeni sürümde çarpışmadan kaçınma yani bisikletli biri önünüze çıktığında hem fren hemde direksiyonu çevirip çarpışmadan kaçınabiliyorsunuz.. birde önünüzde bir araç var ve siz sola sağa dönecepimizde aracı kamera ve radar ile tespit edip durduruyor.. şimdi 2.0 ile 2.5 arasında hiç bir donanım farklılığı yok gibi, belki kamerasını kalitesi gelişmiş olabilir. kapıt üzerinde 2.0 olan bir aracın 2.5 almaması için hiç bir sorun gözükmüyor. sizce bir güncelleme gelir mi? en azından sistemi hacklemek ile bu yol denenebilir mi? şu an comma ai sistemi var ama onunda 3 versiyonu çıkacak ve şu an onu bekliyorum..
Uyku Apnesi ve Ehliyet Sorunu
|
3 bin tl laptop öneri
|
tt hattımla türkcellden peşin cihaz alınabiliyor mu?
|
Koşu Bandı sigorta arızası
Klima Kapağını Açamıyorum (LG Standart Plus)
|
|
|
4 Slot Ram 3 Slot Takma Sorunu
|
Ve Evren'i (Göğü) kuvvetimizle kurduk, muhakkak ki onu genişletmekteyiz.Ya Hak Ya Allah.. BattleLog Oyuncular Eklesinhttp://battlelog.battlefield.com/bf4/user/GarminFenix3/ |
Ve Evren’i (Göğü) kuvvetimizle kurduk, muhakkak ki onu genişletmekteyiz. Battlelog Oyuncular Eklesin http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/KaleyDeskop/ Uplay Oyuncular Eklesin GarminFenix3 Aratın |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.962
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 46.298 (Bu ay: 375)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.004 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware