önümüzdeki günlerde xbox almayı planlıyorum. dolayısıyla bir monitöre de ihtiyacım var. biraz araştırma sonunda fp olan ASUS TUF GAMING 27" VG277Q1A karar verdim. önerir misiniz? teşekkürler
Telefonum için hangi sd kartı almalıyım?
merhaba, xiaomi redmi note 9 pro telefonumun mevcuttaki hafızası doldu. resim çekmek için dahi birşeyleri silmek zorunda kalıyorum. bütçem 250 350 tl arası. en ideal stabil çalışabilen sd kart öneriniz nelerdir? piyasa araştırması yaptım 2 marka ve model öne çıkıyor. birisi Samsung Evo Plus diğeri ise Sandisk Ultra. şimdilik 128 gb ın yeteceği kanaatindeyim. fiyat olarak iki ürün arasında 60 tl fark var. ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. her teknolojik ürün satın alımı öncesi danıştığım yer olarak sizlerden öneri rica ediyorum.
2004 Model Renault Clio 1.5
merhabalar. kaotik 2. el piyasasında araç bulmanın zorluklarıyla birlikte bir de ilk aracım olacağından kararsızlğımı ve aklımdaki soru işaretlerini gidermem gerekiyordu. taki arkadaşım komşusunun aracını satacağnı söyleyene kadar. araç 2004 model Renault Clio 1.5 dCi Authentique. 268 bin km de. değişen hasar kaydı boya yok. aracın 4. sahibi ve 2015 yılında satın almış. kendisi aracı aldığından beri yaklaşk 100 bin km yapmış. emekli bir memur. fiyat teklifi ise 50bin lira civarında. bu araç hakkında bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. bu km de bir araç alınır mı? alınsa ilerde satılabilir mi? ilk araç için ideal midir? ederi ne kadardır? şimdiden teşekkür ederim.
performans arttırmak için hangi ssd'yi almalıyım?
|
Hangi rame ihtiyacım var?
bütçem 2600 tl
|
olta seti onerisi
|
pay pal karmasasi
|
ALiveNF4G-DVI
|
ets 2 stop lamla
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 314
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 8.134 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar