Türkiye’ye gelmiş en iyi yabancılar
Ben başlıyorum beyler
guti
mariyo gomez
quaresma
pepe
roberto carlos
alex
aklıma gelen bunlar
DH ESKİ EFSANE ÜYELERİ
Selamlar dostlar
ben ŞahinAbi buranın yerlisiydim taa 10 sene önce konu dışında
Beni bilen bilir eski dinozorlardan
2012-2016 arası çok canlıydı buraları.
Eskileri yad edelim hadi ben de çok uzun zaman sonra ilk kez konu dışına yazıyorum.
Türkiye ye gelmiş en büyük futbolcular
Evet beyler herkes yazsın ben başlıyorum.
sıralıyorım
Guti
Quaresma
Simao
Roberto Carlos
Ariyel Ortega
Çinlilerin bulduğu Çin aşısını oldum.
|
Rusya’nın ürettiği Covid aşısını oldum
çok aradım,uğraştım sonunda ben de rusların covid-19 aşısını oldum. kendimi çok iyi hissediyorum. bu aşıпın iyi olmadığı doğяu deiл, choк rахаt etti. хеrкеs yaptıямаlı Да здравствует Россия, благослови Бог Россию, над русской нацией никогда не заходит солнце, живи Россия!
Aile Hekimi- İlçe Sağlık müdürlüğü ilgisizlik
|
Fantasy Premier League 20/21
|
Kasiyer hayatımı mahvetti
Beyler öncelikle selam.
Kısa yazıcam. Normalde daha ciddi bir yere yazacaktım fakat burada takıldığım için aklıma ilk burası geldi.
Ben Eskişehir de öğrenciyim. Ailemin aldığı evde kalıyorum . Korona’ dan dolayı bizimkileri rahatsız etmemek adına memlekete dönmedim. Olay 1 hafta önce oldu. Her zamanki gibi sabah kalktım mutfakta birsey yoktu . Kendim yemek yapamam ya dışardan söylerim yemeksepeti ya da abur cubur yerim. Alışverişe evin 150 metre ilerdeki MM Migros'a gittim. Dolabı dolduracak baya abur cubur aldım. Herneyse kasaya doğru gittim . normalde Kasiyer kızlara hayatta bakmam genelde cirkinlerdir ; fakat bu kiz aklımı başımdan aldı. Kızı kafama koymuştum. Yiyecekleri kasaya koydum kiz onları geçirirken bende kızla muhabbete başladım . Sizi burada yeni görüyorum derken muhabbet koyulasti. Sabah oldugundan market kalabalık degildi dolayısıyla sırada kimse yoktu .. Neyse kıza numaramı verdim ve ayrıldım oradan Eve geldigimde telefonun mesaj sesiyle irkildim. Mesajda soyle yazıyordu " selam canım ben Kasiyer Melis " muhabbet yine koyulasti aksam oldu kızı eve davet ettim..
Normalde hep kızlarla evde takılmacalı takılırım. Fakat bu hayatımı mahvetti.
Olanlar bundan sonra oldu. Kızla birlite vakit geçirdik. kiz o gece bende kaldi sabah ben uykudayken ise gitmiş. Kiz 3 gün önce aglayarak aradı . Kanamam gecikti ne yapicaz Simdi dedi ve ne yapacağımı şaşırdım . Şimdi ben buna napayım benim hayatımı mahvedecek. Ailelerin duymadan işi çözmem lazım.
Sevgilimle beraber aynı şehir mi yoksa kariyer mi?
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 10 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.370
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 104.617 (Bu ay: 2.671)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.435 (Bu hafta: 7)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor