Ürün Önerisi
Selamın aleyküm yeni teyp alacağım ve alacağım teypte w/r çıkışı olmasına dikkat ediyorum şu 3 cihaz arasında kaldım
önerileriniz nelerdir aracım Renault europa 19 kumanda bağlantısı olduğu için w/r li teyp bakıyorum şimdiden teşekkür ederim.
TV Önerilerinizi bekliyorum
Selamın aleyküm. Kolay gelsin iyi günler arkadaşlar. 2019'dan beri Abra A5 v13.1.1 modelini kullanmaktayım. Cihazımın ekranda titreme ve parlaklık sorunu oluşmaya başladı. Elimde BIOS ve EC dosyaları mevcut, BIOS'u düşürdüm ancak EC'yi düzeltemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Ya da farklı durumla sorunu çözen olduysa yardımcı olursanız sevinirim. Eğer benzeri sorun yaşayan
varsa yardımcı olursa sevinirim.
Monster Servis Sorunu
Arkadaşlar Selamın Aleyküm 4 senedir abra a5 v13.1.1 modelini kullanıyorum cihazımı servise gönderdim bakımları için ancak cihaz geldiğinde bi sorun oldğunu fark ettim cihazımı kapatıyorum kapattıktan 5 saniye sonra cihaz kendini otomatik yeniden açıyor bu durum uyku ve hazırda beklet modları içinde geçerli başına gelen ve ya yardımcı olabilecek olan varmıdır. Yardımlarınızı bekliyorum sizce biosla alakalı olabilir mi yada cihaza fiziken verilen bir zarar yüzünden cihaz kendini tetikleyip çalıştırıyor olabilir mi
Abra A5 V13.1.1 Klavye Sorunu
Rush RM 44
|
Koruma Kaplama
Monster Kavye sorunu
|
Msı vs Monster
|
Msı vs Monster
|
Meslek: ATT/PARAMEDİC
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.432 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook