RAM:GSkill 2*8 RipjawsV DDR4 3200Mhz CL16
SSD:Kioxia 500GB Exceria
Ekran kartı:MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB
Anakart:MSI H610M BOMBER
İşlemci:Intel Core i3 12100F
Sistemi daha yeni aldım 10 gün oluyor. Sistem mavi ekran vermedi siyah ekranda kaldı. Geçen de bu ekran beyaz olarak çıkmıştı bir süre, Discord üzerinden arkadaşlarımın sesi vs geliyor sonra tamamen gidiyor. Ayrıca bazen bilgisayar açılışta yeşil çizgi çıkarıyordu, driverdan kaynaklı olduğunu düşünerek DDU ile kaldırıp güncel driver kurdum. Bu çizgi tekrar denk gelmedi.
BIOS güncel ve XMP aktif. Windows bellek tanımlayıcısıyla test yaptım sorun çıkmadı.XMP deaktif ettim sonuç değişmedi.
Dump dosyası: https://drive.google.com/file/d/1pdm4UPh6S3zAUAljoykruI8g96IJFDDW/view
Sıfır A33 Mü İkinci El iPhone X Mi ?
Sıfır A33 mü almalıyım yoksa ikinci el iPhone X mi ? Telefonu sosyal medya ve fotoğraf için kullanıyorum, oyun amacım yok aşırı yoğun bir kullanımım da yok aşırı kararsız kaldım.
Arkadaşım internet alacak TurkNet ile ve bir firma ile daha görüştü ancak VDSL modem satın almalarını iletmişler artık VDSL modem verilmiyor mu? Fiberde olduğu gibi +10 TL ücrete vs ayrıca altyapısı 75 Mbps kaldırıyor öneri sağlayıcınız var mı?
Razer Seiren X 499 TL
Bu fiyata gayet iyi geldi alınabilir. Ekstradan +10 TL kargo ücreti var.
https://www.itopya.com/razer-seiren-x-masaustu-kablolu-siyah-mikrofon/#product-tabs
Müşteri Hizmetlerini aradım 01/07'den itibaren geçerli olacağını evimde TT fiber varsa kullanabileceğimi söylüyor bu sağlayıcı bu kadar uploadı nasıl verebiliyor eğer bu sağlayıcı verebiliyorsa diğerleri neden veremiyor ?
Merhabalar yeni eve taşınacağım şuan NetSpeed Fiber kullanıyordum. Taşınacağım yere baktığımda Türk Telekom FiberNet var gösteriyor. NetSpeed 100 Mbps kadar alabileceğimi saha dolabına 10 metre olduğumu aynı şekilde Gıbır ise 100 Mbps alacağımı vdsl olduğunu saha dolabına 10 metre oldugumu gösteriyor şimdi bende fiber mi var vdsl mi çok farkı olur mu ve 100 tl civarına önerebileceğiniz upload hızı yüksek bu bölge(Ankara Yenimahalle) için ping değerlerinin düşük olduğu bir iss öneriniz var mı ? Teşekkür ederim.
Edit: Netspeed müşteri hizmetleri ile görüştüm vdsl var dediler. Binaya kadar fiber geliyormuş binadan daireye bakır kablo. İSS önerilerinize açığım.
1500 TL Masa ve Koltuk Önerisi.
Merhabalar 1500 TL gibi bir bütçem var bununla koltuk ve masa alacağım. Masanın üzerinde çift monitör klavye mouse olacak standart kurulum. Bilgisayar başında da uzun saat geçirdiğim için ergonomik bir koltuk arıyorum önerileriniz için teşekkürler.
Prime paket yükseltme hakkında
|
Memnun olan bir kişi mi yok ?
|
75 TL'ye daha iyi paket var mı ?
|
Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan. Çünkü gök gürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşatan. -William Shakespeare |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 975
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 40.019 (Bu ay: 151)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware