Merhaba yeni araç alacağım için elimdeki aracı acil satışa çıkardım. Aracım Renault Megane 1.6 extreme 2012 otomatik vitestir. .Ekim 2012'de trafiğe çıkmıştır. 2018 de 49 binde aldığım bir araçtır. Genel olarak şehir içinde kullanıldığı için kilometresi düşüktür. Sorunsuz bir araçtır.Yıllık bakımı Kasım ayında yapılmıştır.
Toplamda 2100 liralık 2 adet tramer kaydı vardır. Sol ön çamurluk ve arka tamponda boya. Sol ön kapıda küçük bir lokal boya vardır.
Aracım 78.450 kilometredir. Yedek anahtarı mevcuttur. Şubat 2024 e kadar muayenesi vardır
En son 510 bine aracımı verebilirim.
İlkokul sınıf öğretmeni bir arkadaşıma laptop bakıyorum. Laptop yazı işleri ve canlı dersler için kullanılacak. Bunun haricinde internet kullanımı v.s.
Tavsiye edeceğiniz bir f/p ürün önerirseniz sevinirim. İki seçenek arasında kaldık.
1- 4000 - 4500 lira bandında düşük model işlemci ve ram e sahip ürünler.
2- 8000 lira bandında orta segmente biraz daha yakın işlemcili ve ramli modeller.
Acaba 1. Seçenek bize orta vadede yeterli olur mu? Yoksa 2. seçenek daha mı doğru olur?
Yaklaşık 6 yıldır oturduğum evde türk Telekom internetini kullanıyorum. 30 ay önce bu bilgiler gitti ve oturduğum site dairesinde altyapı yok uyarısı alıyorum. Fakat interneti mi aksamadan kullanmaya devam ediyorum.
Başka servis sağlayıcıya geçmek için başvurduğumda bana diyorlar ki binanızda altyapı yok. Bu garip sorun yüzünden türk Telekom dışında hiç bir servis sağlayıcıya geçiş yapamıyorum.
Altyapı sorgulamasında aldığım sonuçlar.
Türk Telekom müşteri hizmetlerine böyle bir hata alıyorum diye başvuruyorum. Baba servis sağlayıcı mı değiştireceksiniz 1300 TL cayma bedeliniz var diyorlar.
Ne yapabilirim artık aklım ermiyor. İnternet altyapısı olan bir sitede 10'larca daire aynı sorunla başbaşa.
50 bin civarında otomatik araç
|
HP laptop tavsiye (2000 - 2500)
|
Cep wifi paylaşımı
|
32" Televizyon ( Anten Girişli ) tavsiye
|
Alanya ~ Kemer ( Tavsiye )
|
Tek bildiğim
|
|
Meslek: Öğretmen
İlgi Alanları: Sinema, Müzik
Bir insan yeni doğduğunda zayıf ve esnektir. Öldüğü zamansa kaskatı ve duygusuzdur. Bir ağaç büyürken körpe ve yumuşaktır. Ama kuru ve sert hale geldiğinde ölüp gider. Sertlik ve güç ölümün arkadaşlarıdır. Esneklik ve zayıflık varoluşun tazeliğinin ifadeleridir. Kendini sertleştiren hiçbir şey kazanmayı başaramaz. Stalker |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.171
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 9.437 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.149 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor