ASUS H61M-K Slot B Rami Görmüyor
Dual Kit Hyper-X 4x4 Ram var slot a ya hangisini taksam sistem açılıyor ama b slotun da ram olduğu halde okumuyor. mecbur 4 gb olarak kullanıyorum şuan
bios uptade yapıldı
ram slot silgiyle temizlendi
bunun biosta her hangi bi ayarı felan varmı? yardımcı olursanız sevinirim.
Amd işlemci fanı sürekli yüksek hızda dönüyor.
Amd black edition 965 işlemcim var anakart asus M4A87TD/USB3m psu 600 w rampage
psu degiştim aynı
biostan silent mode aldım aynı
speedfanla ayarladım aynı
biostan gerekli ayarları yaptım aynı
overclock yapsamda yapmasamda 5000 üstünde dönüyor sürekli fan stok fan yenisini sipariş ettim ama bunda ne sıkıntı var anlayabilmiş degilim
39 dereceyken bile 5200 de calısıyor bende bari boşa dönmesin diye overclock yaptım 5400 5700 arası su an :))
Pc kendi kendine donup kalıyor ( Wattman İçerir )
Pc kendi kendine bi anda donuyor bazen 10 sn sonra bazen 1 saat bazen 2 saat bazen 10 dk sonra ekran açık halde donuyor tuştan reset atmak zorunda kalıyorum.
İnternetteki cogu yöntemi denedim bios güncelleme fast boot kapatma , ddu sürücüleri silme tekrar kurma , format atma ayrıyetten ssd ram psu ve işlemciyede test yaptım gayet saglıklılar frekans düşürme son sürüm whql indirme herşeyi denedim bi türlü çözülmüyor sürekli donuyor
ekran kartım asus r7250-2gd5
asus m4a87t usb3
phenom x4 965 black işlemci
8 gb 2x4 longline ddr3 1600 ram
600w rampage psu
adata ssd 2 tane var ( 2sinede sistem kurup birine radeon sürücü kurmadan denedim yine dondu bu arada )
deli etti beni varmı bunun bi çözümü ekran kartı degişme haricinde denicek bişey
|
Acer laptop ekran karardı
Wordpress anasayfa sorunu yardım lütfen.
|
Laptop fanı yavaşladı soğutmuyor..
|
Uydunete geçmelimiyim / İstanbul-Bahçelievler
|
Laptop mouse sorunu !
|
Herkesi her zaman aldatabilirsiniz bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız. Nurlar İçinde Yat Büyük Başkan! |
Herkesi her zaman aldatabilirsiniz bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 420
İkinci El Bölümü Mesajları: 272
Konularının görüntülenme sayısı: 17.135 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El