Netflix Bağlantı Hızı Garipliği
Merhaba.
Standart Plan Netflix aboneliğim var. Evde bir aydır Superonline 500/20 paketini statik ip ile kullanmaktayım. Samsung Smart Tv üzerinden Kablosuz olarak Netflix açtığımda bağlantı hızım kısa süre sonra 3.56 Mbps olarak sabitleniyor ve yayını 720p olarak alıyorum. Bu durumu ilk başta Superonline hız kısıtlaması ile ilgili problem olabilir mi diye düşündüm.
Fakat dün cep telefonu hattım olan Turkcell'in 4.5G internetini paylaştırarak denediğimde televizyonda yine aynı hız olan 3.56 Mbps sabitlendiğini ve yayının 720p olduğunu gördüm.
Hemen peşinden bir diğer hattım olan Vodafone 4.5G interneti paylaştırarak denedim ve bağlantı hızı yine bir süre sonra 3.56 Mbps'ye sabitlendi ve yayın 720p olarak geldi.
Yukarıda bahsettiğim üç interentin hızlarını bu işlemleri yapmadan önce Fast.com üzerinden ölçtüğümde en az 50 Mbps ve üstü hızlar aldığımı gördüm.
Bu durumda Netflix mi acaba kısıtlama yapıyor yoksa Smart Tv ile alakalı bir problem mi var anlayamadım.
Geçen hafta 2 Mbps hızlarda bile yayın kalitesi 1080p olarak geliyordu.
Merhaba. Daha önceden bu stada hiç gitmedim.
İnternetten araştırdığımda maalesef açıklayıcı bir bilgi bulunamıyor. Stada yakın ve düzgün bir yer olarak Seyrantepe Katlı Otopark'ı görünüyor ama onla ilgili de ne bir yorum bulamadım.
Stada yakın aracımı güvenle park edebileceğim bir yer konusunda yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
Teşekkürler.
Youtube Music Videopass kapsamında mı?
|
|
|
galaxy tab a6 10.1 with s pen
|
|
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 149
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.472 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar