Yaşadıklarım Türk.Net
Merhabalar donanım haber forum kullanıcıları . Sizlere birkaç küçük sorum olacak . Bundan yaklaşık 1 sene önce btk bimer ve cimere yaptığım şikayetler sonuç bulup Türktelekom tarafından binama fiber kutusu getirildi mevcut tahahhütüm olduğundan geçemedim ancak tahahhütümün bitmesiyle Türk.net fibere başvuruda bulundum. Ekipler geldiler ve binama kablolama modem kurulumu gibi işlemleri gerçekleştirdiler ancak bir sorun vardı ve binamdaki kutuya internet bağlantısının gelmediği söylendi Türktelekom'un bu işle ilgileneceği ve bana belirli bir vakit veremeyeceklerini söylediler ve gittiler şimdi çaresizce kutuya bakmaktayım 1 hafta oldu ve kimsenin gelip gittiği yok . Bu konulardan ayrı olarak bana fiber diye satılan bu internetin fiber internet olmadığını düşünmekteyim kablolar ne kalın ne de kavuniçi renginde siyah ince bir kablo (aynı bakır kablo gibi) aşağıdaki görsellerden bu konu hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum.
GRAFİK TASARIMLA İLGİLİ HER ŞEY
|
Arkadaşlar illüstrasyona başladım, aşağıya birkaç çizdiğim illüstrasyonları bırakıcam, yorumlarınız iyi yönde olursa sanırım devam edeceğim hatta tişört baskı alıp ticarete bile başlayabilirim fakat henüz bunun için pek cesaretim yok. Destekleriniz önemli. Önerileriniz ya da bilgi almak için cevap atın lütfen :)
Bunun ne olduğunu bilen ?
Dosyalarıma Erişemiyorum Yardım Edin
|
Ücretsiz Grafikerim
|
İşlemci Değişimi
|
İşlemcim Anakarta Uyarmı ????? ACİL
|
Oyun Muhabbeti
|
Half life Modu yapiyorum
|
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: donanım oyunlar bsc
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.171
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 20.425 (Bu ay: 328)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 352 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun