GODZILLA MARMARAYA GELİYOR!!!
Selamlar ,
Her sene burada kar yağışı öncesi bir Godzilla Geliyor başlığı açılırdı :D , bu sene göremedim . Açıldı mı acaba ?
Meteoroloji'nin paylaştığı son verilere göre çarşamba günü Marmara Bölgesi'nin birçok yerinde hava sıcaklıkları 7 derece birden düşecek. Trakya Bölgesi'nde beklenen kar yağışının cuma ve cumartesi günü İstanbul'da da görülmesi bekleniyor.
YAĞIŞLAR MARMARA'DA ETKİLİ OLACAK
Ülkenin kuzey ve batı kesimlerinde görülecek olan yağışların, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi'nde zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.
CUMA VE CUMARTESİ İSTANBUL'DA KAR BEKLENİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için yayınladığı 5 günlük hava durumu tahmininde bir güncellemeye gitti. Buna göre, cuma ve cumartesi günü İstanbul'da kar yağışının etkili olması bekleniyor.
38 yaşındayım , bugüne kadar tanıdığım en kötü esnaf ile karşılaştım , ben yandım başkası yanmasın .
Eleman sahibinden.com üzerinden Neon Treyler firması adı altında satış yapıyor . Aslında sahibinden de birçok ilanları var ama hep farklı hesaplardan açılmış . atölyeleri İstanbul Büyükçekmece mimarsinan da , oraya bir tane kaynakçı eleman dikmişler , firma sahibi denilen şahıs 7/24 şehir dışında römork teslimatında , asla ulaşamazsınız .
Botum için haziran ayında römork sipariş ettim , sözüm ona stoktan teslim diyordu , parayı sadece peşin kabul edebileceğini yoksa bu fiyatların eski fiyat olduğunu söyledi . Bende risk edip 1750 tl gibi bir rakam peşin ödedim , ondan sonra maceram başladı :D beni devamlı oyalayamaya başladı , haftalar süren bir maceranın ardından sonunda römorku teslim aldım ve teslim alırken benim gibi bir çok mağdur insanla tanıştım . Sakarya’dan sipariş verip adama ulaşamayan ve dükkanı basmaya gelenlere bile rastladım .
Neyse dedim ucuz atlattık dedim , zaten 1750tllik at çek bir römorktu . yaz boyunca haftada 1 kez olmak üzerinde 60-70kgluluk bir botu yaklaşık 8 km taşıdım 40km/h saati geçmeden kullandım . deniz suyuna botu indirirken deniz suyu görmesi dışında akşamları hemen tatlı su ile yıkadım . 3 ay sonunda birde ne göreyim tekerlekler kilitlemeye başladı ve garajda krikoya kaldırdım , 2 tekerde 8 çiziyordu . aradım söyledim bana dedikleri zaten aç çek römorktu 8km yol gitmezdi dedi , neyse dedim , alt tarafı bot taşıdık dedim ama bana torsiyon dingil tavsiye ettiler , 1500 tl daha verip torsiyon dingil taktırayım dedim .
2. kez kaşınmıştım ama başka şansımda yoktu , yine parayı peşin istedi yine peşin gönderdim . 1 ay oldu şu anda adama zar zor ulaştım bana dingilin takılmış resimlerini gönderdi ama tekerleri takmamış.Whatapp tan neyi bekliyoruz diyorum okuyor cevap vermiyor , 7/24 whatsapp hikayelere pavyonlardan video atıyor .
Adamın tek amacı peşin parayı almak .
Aman siz siz olun İstanbul Büyükçekmece/Esenyurt/Beylikdüzü olan herhangi bir römork ilanından römork almayın , büyük ihtimalle bu adamın sattığı bir römorktur .
Uğur Akkuş namı diğer Ebru Şallı'nın eşi ile iş görüşmesi
Geçen hafta çağrıldığım Uğur Akkuş'a ait Hadımköy'de ki maske fabrikasına bugün iş görüşmesi için gittim .
Önce insan kaynakları ile konuştum , şanslısınız Uğur bey yakında gelecek oda sizle görüşmek isteyecektir dedi tam bir saat yemekhanede bekledim(yemekhane dışında zaten bekleyecek yer yok)
Sonuç olarak insan kaynakları tekrar geldi ve Uğur beyle görüştüğünü teklif edebilecekleri rakamın anca 4.000TL olabileceğini söyledi .
10 senelik ihracat tecrübem var , bahsedilen rakamın 1,5 katını alıyorum halihazırda ve bunu CVmde açık belirtmeme rağmen saçma sapan bu görüşmeye gittim . siz siz olun dışarıdan böyle showman olup asgariye adam çalıştıracak insanlarla asla görüşmeye gitmeyin :)
Birde Erbakan Malkoç'un firmasına gittim ondanda ses seda yok , tam fıs , oda bir showman ...
Yeni başlayanlar için şişme bot
Exit 2020 festival
|
Hotmailde engellenen bir kişinin maillerini bulmak
|
Endüstri Mühendisi için İhracattan ve Üretim planlama
|
|
Sizce bu bilgisayar ne kadar eder ?
|
Samsung sound bar bluetooth problemi hakkında
|
2006 Skoda Octavia RS |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.047
İkinci El Bölümü Mesajları: 78
Konularının görüntülenme sayısı: 29.918 (Bu ay: 260)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 602 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar