Herkese merhabalar aracı aldığım gün trafik cezası yemiş araç bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Durum şöyle, ben aracı 18/06/2021'de aldım saat 11:59'da trafik cezası kesilmiş plakaya, ben aracı 15:49'da bankadan açıklamaya 34xxx plakalı araç satın alma bedeli diye belirterek EFT olarak yolladım. Noter satış kağıdında saat yazmıyor sadece tarih var. Plakayı değiştirmediğim için direk plakaya yazılmış ceza e-devlete bugün(08/08/2021) düşmüş. Şimdi bu cezayı ben mi ödeyeceğim yoksa nasıl bir yol izlemeliyim bilen tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Opel corsa D kasa Klima
Herkese merhaba arkadaşlar, Geçen hafta corsa aldım 1.2 yarı otomatik. Aracın kliması sıcak üflüyor, satan kişi gazı bitmiş denilmişti bana demişti. Kaputu açıp baktığımda fanın dönmediğini farkettim klima açıkken dönmesi gerekiyormuş bu fan sanırım. Araçtan çok anlamıyorum acaba gaz mı bitik yoksa klimada arıza mı var bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba. Bir de İstanbul Avrupa yakasındayım yetkili servise mi götüreyim tanınmış klima işiyle uğraşan birileri varsa onlara mı götüreyim yol gösterirseniz sevinirim. İlk aracım piyasayı vs bilmiyorum hiç teşekkürler şimdiden.
Not :Bugün gittim Topkapı sanayiye aracı göstermek üzere bilgisayara bağladı usta, daha önce beyin takılmış fanı açmayı unutmuşlar programdan dedi. Birde sokette erime mi varmış ney onu halletti 10dk sürdü toplam 150tl'ye halloldu. Şuan fıstık gibi üflüyor. Gazı filan varmış içinde gaza gerek yok dedi.
İstegelsin 150/50 indirim
Dünya midye günü 8 Nisan 2018
|
Çalişma durumu ve Maaş duşurulme Durumu
|
WW ön sağ sol kapı hoparlör Orj
|
Ekran kartı önerisi
|
2.el HDD alınır mı?
|
ROME DE 6 ADET SATILIK CHAR
|
|
İlgi Alanları: elektronık herşey panpa :)
BEŞİKTAŞ |
BEŞİKTAŞ |
TATLI DİLLE YAPILMAYACAK HİÇBİŞEY YOKDUR. HERKESİ İKNA EDERİM YETER Kİ İNSAN OLSUN :)21f23b143a690eb67cd3b94e11ab57153.jpg |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 360
İkinci El Bölümü Mesajları: 96
Konularının görüntülenme sayısı: 16.028 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 150 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El