|
Chrome tepki vermiyor
Merhabalar,
Hemen söyleyeyim chrome'a aşırı derece alıştım. Her şeyim orada ve direk google ile ilişkili olduğundan Chromium tabanlı olsa da diğer browserları defalarca denemiş olmama rağmen kullanamıyorum.
Whatsapp vb uygulama linklerine veya direk Chrome kısa yol tuşuna bassam dahi tepki vermiyor açılmıyor.
Chrome ikonu üstüne sağ tıkalyıp yeni pencere veya geçmişten bir link tıklarsam chrome açılıyor.
1- Sildim Revo Uninstaller ile derinlemesine temizledim fayda etmedi.
2- Eklentileri kaldırdım (zaten laptopda aynı eklentiler aynıa bonelik ile çalışıyor.)
3- geçmiş cookies falan her şeyi sildim. Hatta öyle ki ctrl+shift del yaparak hesap şifrelerimi vs sıfırladım 10 yıllık kayıtlarım gitti.
4- Windows varsayılan uygulama ayarlarını değiştirdim eger edge eya opera yaparsam linkler direk uygulamada açılıyor. Chrome açılmıyor.
5- webroot virüs programı kullanıyorum. sağ tıkalyıp açınca hata verir herhalde ondan kaynaklı olsa. Zaten öncesinde çalışıyordu. Devre dışı bırakıyorum düzelmiyor.
her şeyi denedim ama yok düzelmiyor. masaüstü bilgisayarımda chrome tepki vermiyor.
delireceğim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kişisel işleri için aldığı ürünü şirketi için satın almış gibi gösterdiğini itiraf ettiği videodur.
İlgili kısımdan başlayarak aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
Çocuğuna oyun konsolu için oyun aldığını ama ürünün farklı bir platform için olduğunu ve iade etmeye çalıştığını söylüyor.
Buraya kadar normal ayda 2 kere benimde başıma benzer şeyler geliyor.
Ama ben oğluma aldığım ayakkabı için iade faturası kesmiyorum.
Çünkü çocuğunuza alınan ürünler ticari değil kişiseldir.
Mesut bey videonun ilerleyen anlarında bu ürünü iade edebilmem için iade fatuası kesmem gerekiyordu satıcıya ulaşamadım vs diyor.
Yani kişisel ürünü sanki şirket harcaması gibi gösterip vergiden düşürtüyor.
Tr deki vergi manatığını çok yüksek olduğunu vs burada tartışmıyoruz.
Mesut bunu nasıl yapar hiç beklmezdik de demiyoruz %90 şirket sahibi evinde kullandığı tuvalet kağıdını bile şirket gideri gösteriyor.
Mesut'un bunu videoda alanen paylaşmış olması çok acemice ...
@geliridaresibaskanlığı , @donaldtrup , @rte dahil herkesi göreve davet ediyorum.
Merhabalar doğru yerde mi konu açıyorum bilemiyorum.
Ekran kartı veya monitördeki renk ayarlarım ile ilgili problemim var.
Monitörde gördüğüm görüntü ile Teamviewer veya Youtube'a yaptığım yayında renkler vs çok farklı.
Monitörden sorunsuz gördüğüm görüntü Youtube da renk doyumu aşırı yüksek çıkıyor, aynı görüntü Teamviewer dan bağlanıp baktığımda aşırı soluk çıkıyor.
Ekran Kartım Radeon RX 6800
Monitörüm Samsun LU28R55 https://www.samsung.com/hk_en/business/monitors/monitors-ur550/lu28r550uqcxxk//
Driverlar ile ilgili bir sorun olmaması lazım PC henüz 1 haftalık ve tüm driverları kendi sitelerinden alıp kurdum. Ana kart MSI ve onun kendi uygulaması da Driverları kontrol etti.
Bu problemi nasıl çözeceğim bilemedim.
Ekranda Gördüğüm - Sorunsuz Normal Görüntü
Render Görüntüsü - Sorunsuz
Teamviewer dan gördüğüm - Aşırı Soluk ve Parlak
Sandalyenin Gerçek Fotoğrafı ve Ekranımda Benim Gördüğüm
Youtube Yayını - Renk Doyum Oranı ve Kontrast Aşırı Yüksek
1 hafta önce Vatan Bilgisayardan bir sistem topladım.
2TB HDD var SSD'ye ek olarak.
İlk 1-2 gün sorun yoktu.
Sonra HDD'den bir şey açtığımda sistem bi kitleniyor 1 saniye sonra zırt sesi geliyor ve açılıyordu.
Bugün ise HDD boşta dururken belli bir periyodda cizirttı sesi geliyor. 2 saniyede bir gibi.
HDD den bir dosya açtığımda veya HDD test etmek için tarama yaptığımda ses kesiliyor.
DHH markası Seageate - https://www.vatanbilgisayar.com/seagate-barracuda-3-5-2tb-sata-3-0-256mb-cache-7200rpm-harddisk.html
Düzelebilir bir problem midir? Garantiye mi göndersem bilemedim.
HDD'de sadece 120-130 gb proje dosyalarım var. Geri bomboş tertemiz.
Disk birleştirme, disk kontrolü falan yaptım temiz çıktı HDDTune de bir sorun bulamadı ama çıkan bu ses delirtir adamı günde 12-14 saat pc başında çalışıyorum.
Merhabalar, 2+1 balkonu olmayan küçük bir dairede oturmaktayım.
Bodrum gibi bir güvenli alanımız yok. Sitenin bisiklet parkında ise defalarca bisikletler çalındı, benim bisikletime zarar verildi fakat zararı verenler tespit edilemedi.
Bende mecburen kendi bisikletimi ve çocugumun 3 tekerlekli bisikletini dairemin öünde tutmaktayım.
Site yöntimi gelip bunları toplamaya kalktı. eşyalarımın kişisel eşya olduğunu el süremeyeceklerini tutanak tutup ceza yazmalarını istedim.
Dün kapıma kim tarafından çekildiğini bilmediğim evimin önünü gösteren bir fotoğraf çıktısı ve bu eşyaların kaldırılması gerektiğini belirten bir not bırakılmıştı.
Bugün ise eşyalarım kaldırılıp götürülmüş. Site güvenliği kimin yaptığını bilmiyor.
Hem evimin önünün kimin çektiği belli olmayan şekilde izinsiz fotoğraflandırılmasını hemde kişisel eşyalarımın iznim olmadan bilmediğim bir yere götürülmesi konusunda şikayetçi olmak istiyorum.
Sanırım sığınağa indirildi. Kim nasıl indirdi inerken hasr verildi mi nereye yerleştirildi hiç bir bilgim ve onayım yok.
Ben Günlük 25 tl toplamda 1.000 Tl lik cezayı ödemeye razıyım fakat bu kişisel eşyalarım ve mahremiyetime yapılan saldırı hakkında neler yapabilirim?
Muzik seçimi konusunda kesinlikle Y Music önde fakat kullanıcı dostu olarak spotify çok önde.
Tablet veya Telefodan spotify ile müzik dinliyorum. (Zoom ile sürekli görüşmelerim olduğundan PC den dinlemiyorum kulaklık ile dinliyorum. Bazende oradan video vs izliyorum. Pc ekranını bölmek zorunda kalmıyorum)
Spotify PC uygulamasını açıp telefon veya tabletteki müzik seçimlerimi yapabiliyorum.
Ama Y. Music ile bunu yapamıyorum. Her seferinde telefona tablete müdahale etmem gerekiyor.
Sadece Müzikte değil video izlerkende pcde arayıp direk izlediğim platforma göndermek isterim. Ama olmuyor malesef.
Youtube gibi google gibi bir platformun ciddi bir eksiği bu.
|
Arkadaşlar aranızda avukat varsa bana yardımcı olabilir mi?
Durumu özetliyeyim;
Bir GS Fan sayfasıgeçen sene Falco transferi hakkında sürekli paylaşımlar yapmaktaydı. Geldi, geliyor, uçağa bindi, vazgeçildi vs. gibi.
Yine spekülatif bir haber paylaştığında dayanamayıp altına "Biri şuna bi ..... git desin" yazmışım.
Haberin kaynağı olan gazeteci tarafıma hakaret davası açmış.
1- Gazeteciyi takip etmiyorum.
2- kendi sayfasına yazmadım.
3- adı benim tivitimde geçmiyor.
4- mention'da yok.
benden uzlaşmacı ile 4 bin tl para +özür mesajı talep ettiler.
kabul etmezsem konu mahkemeye gidecek.
Ben adama küfür etmediğimden eminim fakat gazetecinin bağlı olduğu medya grubundan dolayı yargının lehimde değil alehimde karar vermeye yatkın olacağından da çekiniyorum.
Bu tutarı kabul etmeliyim.
Sadece "biri şuna bi .. git desin" tivitinden yüklü bir ceza + avukatlık masrafı alır mıyım?
Bugüne kadar böyle bir olayla hiç karşılaşmadım. Sosyal medyayı adım soyadım ile kullanırım. Şahıslara karşı tartışma hakaret küfür vs den kaçınırım. kafam çok karıştı. Troll olmak lazımmış diye düşünüyorum. Anonim hesapla önüne gelene küfür et.
Meslek: İç Mimar
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.756
İkinci El Bölümü Mesajları: 53
Konularının görüntülenme sayısı: 32.731 (Bu ay: 355)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.687 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic