Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi rastgele ve belirli olmayan zamanlarda bu hatayı alıyorum. Anlık ekran donuyor ve bu hatayı veriyor. Sonrasında sistem sürücünüz çöktü ve bu durumdan kurtarıldı yeniden başlatma yapıncaya kadar düşük işlevde kullanılacak gibi bir uyarı atıyor önüme ve PC resetlemek zorunda kalıyorum. Konuları biraz araştırdım ama hiçbiri fayda etmedi bana. BIOS güncelledim, driver güncelledim, eski bir driver kurmayı denedim olmadı. Bir yerde re-sizable bar ı BIOS'tan aktive edin demişler benim BIOS seçeneklerimde bu yok sonuç olarak bunu da yapamadım. Rastgele bir zamanda program fark etmeksizin yapıyor bunu. İster gomdan video izleyeyim ister oyun açayım bir anda gidiyor. Artık çıldırtmaya başladı.
Sistemim;
AMD Ryzen 3 1200
XFX RX 550 Core Edition 4 GB.
16 GB G.Skill Ripjaws V 3000 MHz DDR4 RAM.
Corsair CP-9020210-EU CV550 550W PSU.
Gigabyte A320M SH2 motherboard.
Ps4 Dualshock 4 resmi olmayabilir uyarısı
Arkadaşlar ps4 te oyun oynarken bildirim olarak kontrolcünüz resmi olmayabilir bazı oyunlarda uyumsuzluk yaşabilirsiniz gibi bir pop-up attı önüme anlık geldiği için görüntü alamadım sonrasında bildirimlerde de bulamadım. İnternet üzerinden araştırayım dedim hiçbir şey bulamadım internet üzerinde. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ? Konsolumu yaklaşık olarak 5 ay önce aldım ve ilk defa karşılaşıyorum bununla. Kolun orijinal olup olmadığını anlayabilir miyim ?
Bu diski kullanmam riskli mi ?
Herkese iyi forumlar. Elimde bir hdd var son birkaç zamandır yavaşlama sıkıntısı var ve kullanırken kafa atma sesi geliyor bu sürede de donuyor sonra devam ediyor. Ne olur ne olmaz diye dosyalarımı başka bir sürücüye yedekledim ve diski biçimlendirdim. Bunlardan da pek anlamıyorum. Şimdi bilgisayarımda baya yer kaplıyor bunlar ve geri taşısam daha sonra elimde patlayıp patlamayacağından korkuyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Telefon şarj almıyor
Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Eğer yanlış ise şimdiden özür dilerim. Bende huawei mate 10 lite var. Sorunum bataryam arızalıydı dün değişim yaptırdım 0 batarya takıldı cihaza. Şarjı fazlaydı ben de şarja takmadım onun için gece şarj edeyim dediğimde telefonun şarj almadığını fark ettim. Ayrıca şarj yüzdesi %40 a düşüp 40 ta sabitlendi. şarj cihazını taktığımda şarj ibaresi anlık gelip gidiyor. Sadece kilit ekranında sol altta şarj oluyor yazıyor ama şarj almıyor cihaz. başka şarj cihazları ile de denedim hatta bilgisayara bağlamayı bile denedim durum aynı. Ampere uygulamasını yükledim. Telefon ac şarja bağlı gözüküyor ama şarj olmuyor yazıyor. Ne yapmam gerek ? Batarya mı arızalı acaba ?
Laptop ısınma sorunu
Mikrofon cızırtısı
|
Bağlantı var ama internete bağlanamıyorum.
|
advanced systemcare windows dosyalarina hasar verdi.
|
Acil Yardım!!
|
Battlefield 3 ACİL!!!!!
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.194 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun