2014 Fiesta 1.0 Ecoboost Powershift Yağ Değişimi Hakkında Soru
Merhaba, Fiesta 1.0 Ecoobost aracımın yağ değişimi için Lukoil 4 lt 5w20 yağ aldım ancak kullanma kılavuzunda yağ kapasitesi daha yüksek görünüyor. Acaba 4 lt yeterli mi yetmez mi onu merak ediyorum. Geri verip başka marka alacağım ona göre ama çok pahalı diğer markalar :(
Bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
Fiesta 2014 1.0 Powershift Vuruntulu Vites Atma ve Geri Vites problemi
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta belirttiğim aracımla tatilden dönerken şöyle bir sorun yaşadık. Benzinlikte depoyu doldurtmamızın ardından lastiklere hava bastım. Akabinde aracı çalıştırıp yola çıktığımızda aracın motor arıza lambasının yandığını fark ettik. Görünürde birşey yoktu önce ama daha sonra araç 1'den 2'ye vites atarken tekledi. Biraz daha kullandıktan sonra vites geçişlerinde araç vuruntulu bir şekilde kendini öne attığını gözlemledik. Mola sonrasında geri vitese takınca araç boşta gibi gaz yemedi. Soğuyunca düzgün çalıştı ama daha sonra yine vites değiştirmede problemler oluştu.
Özel servise götürdüğümde bilgisayara bağlandı ve TCU segment B devir düşüklüğü yada düşük devir gibi bir arıza olduğu görüldü. Tam hatırlamıyorum ama b segmenti ve birşey düşüklüğünden bahsediyordu. Sonuç olarak beyinde problem olduğunu önce beynin değişmesi gerektiğini, eğer sorun düzelmezse şanzımanın da değişebileceğini söylediler. Ama orjinal beyin piyasada yokmuş, yetkili servisler talep üzerine getirebiliyorlarmış. Ben de orjinal olsun istediğim için yetkili servise gitmeye karar verdim. Tepretoğullarını aradım durumu anlattım, onlar da benzer şeyler söylediler.
Bu problemi yaşayan oldu mu? Ne önerirsiniz? Hangi yetkili servisi önerirsiniz (İstanbul)?
Ekranda ışık-gölge-akma sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Dell Inspiron 15 7569 dokunmatik ekranlı bilgisayarımın ekranında fotoğraflarda paylaştığım üzere ekran problemi meydana geldi. Bir kaç senedir böyle kullanıyorum ama gittikçe büyüdü ve artık görüşümü zorlaştırıyor. Sormak istediğim ekran değiştirmeden bu sorun çözülür mü? Çünkü ekran değiştirecek bir yer bulamadım ve bulsam bile çok pahalı olacak. Sizlere danışmak istedim. Teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar,
Eşime hediye Swatch marka bir saat aldım. Aldım almasına da alalı bir hafta olmadan eşime hediye ettiğimin 3. gününde saatin ekranında çatlak oluştu durup dururken. Kasa plastik sanıyorum, yekpare gibi. Konu hakkında ne yapılabilir? Başına gelen oldu mu daha önce? Swatch malının arkasında durur iade alır mı? Değişim yapar mı? Fikirlerinizi bekliyorum...
Bildiğiniz Güvenilir bir LG servisi var mı (İSTANBUL)?
LG Soundbar'ımın sub modülünü göstermek için bir servise başvurmam gerekiyor. Tanıdık, bildik, güvenebileceğimiz bir LG servisi var mı önerebileceğiniz?
Harman Kardon 330c receiver için hoparlör önerisi
|
|
Meslek: Öğretim Görevlisi
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 643
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.441 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 96 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware