![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![müdavim](/Static/forum/img/rozet/mudavim.png)
![mekanın sahibi](/Static/forum/img/rozet/mekanin-sahibi.png)
![takdirci](/Static/forum/img/rozet/takdirci.png)
Ekşi sözlük fizyoterapistin adresi , ism
sırt ağrım için kuru iğne tedavisi yaptırmak istiyorum ekşide nedirr nickli hocanın adresi , ismi lazım . Üyeliği olan var ise sorabilir mi?
![](https://s.ytimg.com/yts/img/favicon_144-vfliLAfaB.png)
Dünyadaki en hızlı şarj olan elektrikli araçların kapışması. Yüzde 80 e kadar muazzam hızlara ulaşan İoniq ,Gt ve Tesla özellikle 90 dan sonra hızlarını pilleri korumak için çok düşürüyor. Ama elektrikli araçları 90 şarjın üstüne çıkarmak tavsiye edilmiyor. İoniq yüzde 82 şarj sadece 20 dk da ulaşması ise muazzam.Ama büyük bataryaya sahip etron gt de mükkemmel hızlara ulaşıyor. 2 3 seneye bu değerler daha düşer ise Avrupa ve Amerikada elektirikli araç satışı yarı yarıya olur. Biz ise videolardan izlemeye devam ederiz. Zaten altyapıda 10 seneye anca gelir.
Şimdi bu dolar kuru sıfırlar atılarak TL ile aynı seviyeye nasıl getirildi. Düşünüyorum anlam veremiyorum. Düşünsenize değersiz para birimi bir anda sıfırlar atılarak dolar ile aynı kefeye geliyor. Bir anda her şey ucuzluyor. Şimdi bunu biri bana açıklayabilirmi. Yoksa bu olay bir projemiydi? Yada Türkiye esasında güçlü durumdaydıda biz mi farkında değildik? Zaten sıfırlar atıldıktan sonra inanılmaz tüketim başladı, üretmeden dışardan alım hızlandı. Şimdi bu olay bu kadar kolay ise zaten yakında dolar 10tl olur atarız bir sıfır olur 1 dolar 1 TL değilmi?
Ülkenin 2010 dan sonra gerilemesi
|
VAKIF ZEYTİNYAĞLI ŞAMPUAN
|
SGK İNDİRİMİ
|
Ntv hava durumu fon müziği
|
|
Amerikadaki araç fiyatları video
|
Şeker pancari yasağı yasası
Son Giriş: 20 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.355
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 21.338 (Bu ay: 253)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.420 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)