konuların %90'ı ana konu. yeni sıcak fırsatlar aşağılarda kalıyor, gözükmüyor. ana konular ayrı bir sayfaya alınmalı
RX 6700 XT + Ryzen 5 5600'li bu sistem alınır mı?
Linkteki hazır sistemde kasayı değiştirdim, SSD'yi 1 TB'a çıkardım. 16.626 tl tutuyor diğer sitelere göre uygun geldi fiyat. Alınır mı sizce?
SRO ve LOL için PC önerisi
Silkroad online, lol oynuyorum. Diğer oyunları geforce nowdan oynamayı düşünüyorum altta attığım 2 pc arasında kaldım, ilk pc ile istediklerimi yapabilir miyim yoksa diğerini mi alayım. Silkroadda 10-15 client açıp aynı anda lol streami yapıcam ilk pc yeterli mi?
https://www.itopya.com/tuco-i10100-intel-i3-10100-8gb-ddr4-480gb-ssd// (buna gt 1030 ve 8 gb ram eklicem)
Sürekli kopma/yavaşlama, Türknet iç tesisat diyor
Yaklaşık 2 haftadır internetimde kopmalar ve yavaşlamalar yaşıyorum. Bu kopmalar tamamen düzensiz aralıklarla oluyor. Mesela 3 gündür herhangi bir problem yokken son 1 saattir sürekli gidip geliyor ve muhtemelen saatlerce sürecek bu şekilde. Türknet'e yazdığımda iç tesisat kaynaklı diyorlar. Yeni modem aldım sorun düzelmedi. Modem arayüzünde Maximum Veri Oranı kısmı normalde 110000 üzeriyken sürekli dalgalanmaya başlıyor ve bazen 0 dahi oluyor. SNR Margin değerleri de eksilere kadar düşüyor. Yıllardır sorunsuz kullanırken bu şekilde bir arıza bana kesinlikle iç tesisat kaynaklı gibi gelmiyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. Teşekkürler.
alfabetik sirayla aciklanacakmis son dakika
|
Tivibu uyduya internet bağlayamadım
|
Ekran kartım ölmüş mü?
14 Eylül Tutar mı?
|
Bilgisayardan Mobil Siteye Yönlendirilmek İstiyorum
|
Bilgisayardan hiçbir modeme bağlanamıyorum
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.270
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 19.376 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 298 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun